RX 6500 XT The Witcher 1 oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 11

DROHEX

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
AMD RADEON RX 6500 XT
İşlemci
CORE İ5
Başlıkta olduğu gibi Witcher 1 enhanced de 2. bölüm sonuna yakın sanırım mağara savaşındayım. Savaşa başladığım anda en fazla 20 saniye sonra oyun bir anda donuyor, uyarı yok, hata yok. Arıza yok, atıyor. Sonra tekrar giriyorum en son Save yaptıım. Yerden devam ediyorum, aynı yerde tekrar kapanıyor oyun. Sistemim iyi, sistemle bir alakası olduğunu sanmıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Bunu bilen varsa hızlıca yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
O sorunu çok fazla Save aldığın için yapıyor Save dosyalarının bir kısmını sil öyle gir oyuna.

Hallettim ama şimdi de başka bir sıkıntı oldu. Canavarı falan yendim dışarı çıktım ışınlandım görev bitti kayıtlı oyun yükleyiniz diye hata aldım en baştan yine başladım.

O sorunu çok fazla Save aldığın için yapıyor Save dosyalarının bir kısmını sil öyle gir oyuna.

Yani görevi yaptım

kaydedilmiş oyun eksik veya bozuk bu hatayı aldım en son Save lenen yerden aynı yeri oynadım​

Hallettim ama şimdi de başka bir sıkıntı oldu. Canavarı falan yendim dışarı çıktım ışınlandım görev bitti kayıtlı oyun yükleyiniz diye hata aldım en baştan yine başladım.

Yani görevi yaptım.

kaydedilmiş oyun eksik veya bozuk bu hatayı aldım en son Save lenen yerden aynı yeri oynadım​

Orada kaldım ilerleyemedim.

O sorunu çok fazla Save aldığın için yapıyor Save dosyalarının bir kısmını sil öyle gir oyun

Kraliçe kikimor yendim işte çıkışa gittim kraliçe ile konuştum ışınlandım sonra bu hatayı verdi nasıl düzeltebilirim önceki Save'leri sildim çünkü.

Son düzenleme:
Save dosyalarının hepsini silmeseydin keşke bir kısmını silseydin.

Aga 3. bölüm başlangıç Save dosyasını netten bulabilir miyim alayım 3. bölüm başından devam edeyim tabii silah iksir ve benim 1 ve 2. bölümde verdğim kararlarla aynı olmayacaktır muhtemelen ve altın miktarı tabii ki de yapacak bir şey yok 2 bölümü baştan oynayamam cidden sıkar o zaman soğurum yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı