RX 6500 XT Valorant'ta 150 FPS'e kadar düşüyor

egetanr

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, iyi akşamlar. Eskiden Valorant'ta 350-450 civarı FPS aldığım RX 6500 XT ekran kartım şu an 150 FPS'lere kadar düşüyor format attım eski driver denedim olmuyor olmuyor anlamıyorum. Teşekkürler.

Önemli olan anlık düşmeler değik ekran kartının Valorant gibi oyunlarda etkisi yok işlemci önemli önceden 3600 kullanıyordum 5500 de az çok ona yakın olduğu için söylüyorum bana göre normal değerler.

Ekran kartı ile alakalı değil mi yani.

Hayır işlemci ağırlıklı oyun mesela sizin ekran kartınıza Ryzen 7 5800X takarsak en düşük görüceğiniz FPS 300 olur Valorant'ta. Ama ekran kartı bazlı hikaye tarzı oyunlarda fpsinizde değişiklik olmaz. Kısacası Online FPS oyunlarında işlemci triple a oyunlarda ise ekran kartı önemlidir.

Anlık droplar da oluyor ama.

Yeni güncellemeden sonra oluyorsa normaldir ilk maçımda arada bana da olmuştu sonra düzeldi.

Hayır işlemci ağırlıklı oyun mesela sizin ekran kartınıza Ryzen 7 5800X takarsak en düşük görüceğiniz FPS 300 olur Valorant'ta. Ama ekran kartı bazlı hikaye tarzı oyunlarda fpsinizde değişiklik olmaz. Kısacası Online FPS oyunlarında işlemci triple a oyunlarda ise ekran kartı önemlidir.
Peki işlemciye amd nin uygulamasından overclock yapsam düzelir mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı