RX 6500XT - i3 6098P darboğaz nasıl çözülür?

mutsuzkebelek

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba RX 6500XT ekran kartım ve i3 6098P işlemcim var. Biliyorum işlemcim ekran kartına göre çok düşük işlemcimi yükseltirim diye almıştım GTA V de 30 40 FPS civarı alıyorum darboğazdan dolayı bu FPS'i nasıl yükseltebilirim bir yolu var mı? 60-70 FPS alsam yeterlidir.

Merhaba RX 6500XT ekran kartım ve i3 6098P işlemcim var. Biliyorum işlemcim ekran kartına göre çok düşük işlemcimi yükseltirim diye almıştım GTA V de 30 40 FPS civarı alıyorum darboğazdan dolayı bu FPS'i nasıl yükseltebilirim bir yolu var mı? 60-70 FPS alsam yeterlidir.

Grafikleri yükseltmek dışında yapabileceğin bir şey yok overclock yapmayı deneyebilirsin işlemci için aynı sorun bende de var tek çözüm işlemciyi yükseltmek.

Benim de aynı durum Arc A750 ile Online da 40 FPS alıyorum işlemcim i5 9400F. Ne yaptıysam düzelmedi. Fakat AMD de VSR özelliği var sanal çözünürlük onu aç. Çözünürlüğü yükselttikce darboğaz azalır.

Çok defa yükselttim fakat değişmedi işlemci %100 kullanıyorken GPU %20 30 falan kullanıyordu.
Bunun ayarı falan var mı?

Doğru işlemciye yükselttiğine emin misin ekran kartı %20 işlemci %100 ise işlemci ekran kartının tam kapasiteyle çalıştıramıyor.

Kullandığınız işlemcinin 2010 yılında çıktığını belirtmek isterim. Çözümü olcağını sanmıyorum görüntü bozulmadan.

Yeni konular

Geri
Yukarı