RX 6600 AMD Software fan ayarlarını kaydetmiyor

298784

Kilopat
AMD RX 6600 kullanıyorum. Fan hızlı dönüp ses yaptığı için AMD software üzerinden GPU ayarlamalarını Manuel'e alıp gelişmiş kontrol ile birlikte fan ayarı yapıyorum, böylece oyundayken ne çok ısınıyor ne çok ses yapıyor.
Ama sürekli kendini sıfırlıyor. WattMan falanda almıyorum, bir bildirimde gelmiyor. Neden böyle oluyor bileniniz var mı?
Sürekli fan ayarı yapmaktan sıkıldım. MSI Afterburner gibi fan ayarlamaları yapabileceğim uygulamalar olduğunu da biliyorum ama bazı oyunlarda MSI Afterburner'i kapatmam gerekiyor yoksa oyuna falan girmiyor öyle garip sorunlar oluşuyor.
O yüzden AMD software üzerinden fan ayarlaması yapıyorum.
Yaptığım ayarlar bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm değişiklikleri yaptıktan sonra en üstte değişiklikleri kaydet tuşuna basıyor musunuz hocam? Çünkü bunun yaşanması için başka bir sebep göremedim.

Tüm değişiklikleri yaptıktan sonra en üstte değişiklikleri kaydet tuşuna basıyor musunuz hocam? Çünkü bunun yaşanması için başka bir sebep göremedim.
Değişiklikleri kaydet diye bir tuş çıkmıyor.

Zaten böyle yapıyorum ama her bilgisayar açılışında tekrar profili yükle yapmak zorunda kalıyorum çok can sıkıcı.

Ayarları değiştirdikten sonra en üstteki gibi kırmızı bir buton çıkması lazım. Eğer çıkmıyorsa çözümü bilmiyorum.

Eki Görüntüle 1626088
Ayarları değiştirdikten sonra en üstteki gibi kırmızı bir buton çıkması lazım. Eğer çıkmıyorsa çözümü bilmiyorum.
Varsayılan ayarlardayken fan ayarı yapınca çıkıyor ama tıklasamda bir şey değişmiyor yine bilgisayar yeniden açılınca sıfırlıyor o ayarı. Bu arada sadece fan ayarını sıfırlıyor, diğer ayarlar duruyor.

En sağdaki özel kısmına gelip dene bir de. Özel kısmında tüm değiştirilebilir ayarlara tam erişim sağlıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…