AMD RX 6600 kullanıyorum. Fan hızlı dönüp ses yaptığı için AMD software üzerinden GPU ayarlamalarını Manuel'e alıp gelişmiş kontrol ile birlikte fan ayarı yapıyorum, böylece oyundayken ne çok ısınıyor ne çok ses yapıyor.
Ama sürekli kendini sıfırlıyor. WattMan falanda almıyorum, bir bildirimde gelmiyor. Neden böyle oluyor bileniniz var mı?
Sürekli fan ayarı yapmaktan sıkıldım. MSI Afterburner gibi fan ayarlamaları yapabileceğim uygulamalar olduğunu da biliyorum ama bazı oyunlarda MSI Afterburner'i kapatmam gerekiyor yoksa oyuna falan girmiyor öyle garip sorunlar oluşuyor.
O yüzden AMD software üzerinden fan ayarlaması yapıyorum.
Yaptığım ayarlar bunlar.
Sürücü ve sistem kapandığında varsayılanları yüklemesi anormal değil. Fan ayar yapınca "profili kaydet" diyeceksin, sistemi ertesi gün açtığında da "profili yükle" diyeceksin bu kadar her defasında tek tek ayar mı girilmiş.
Sürücü ve sistem kapandığında varsayılanları yüklemesi anormal değil. Fan ayar yapınca "profili kaydet" diyeceksin, sistemi ertesi gün açtığında da "profili yükle" diyeceksin bu kadar her defasında tek tek ayar mı girilmiş.
Varsayılan ayarlardayken fan ayarı yapınca çıkıyor ama tıklasamda bir şey değişmiyor yine bilgisayar yeniden açılınca sıfırlıyor o ayarı. Bu arada sadece fan ayarını sıfırlıyor, diğer ayarlar duruyor.
Varsayılan ayarlardayken fan ayarı yapınca çıkıyor ama tıklasamda bir şey değişmiyor yine bilgisayar yeniden açılınca sıfırlıyor o ayarı. Bu arada sadece fan ayarını sıfırlıyor, diğer ayarlar duruyor.