RX 6600 bilgisayarda anlık donmalar başladı

veysel000

Hectopat
Yaklaşık 2-3 gün önce ekran kartı driverini güncelledim. Sam'i açtım ve ertesi gün takılmalar başladı. Steam'den GTA 4 ve bir save dosyası indirdikten sonra takılmalar biraz daha arttı. Kaspersky ile 5 defa tarattım PC'yi bir sorun çıkmadı. Şu an GTA 4'ü sildim bir tık düzeldi gibi ama PC hala eskisi gibi değil. Sorun driverden kaynaklanıyor olabilir mi? Ne yapmam gerekiyor?
RX 6600.
Ryzen 5 5500.
Adata Legend 750.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-13 131225.png
    15,1 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
DDU ile driveri silip tekrardan sıfırdan bir kurulum yapın bakalım düzelecek mi?

Hz ayarlarınıda kontrol edin

Bazen güncelleme sonrası monitorun Hz düşebiliyor. Kasma hissi yaratıyor. Kontrol et istersen.
Hz de sorun yok değişmemiş.

MSI ile oyun ici verileri paylas ne kadar GPU kullaniyor gorelim emin olalim GPU kaynakli mi diye. Ayrica eski bir surucuyu kur bakalim bir dene.
Oyunda hiç kasma yaşanmadı performans aynı.

DDU ile driveri silip tekrardan sıfırdan bir kurulum yapın bakalım düzelecek mi?

Hz ayarlarınıda kontrol edin.
Deneyeyim. Ayrıca Kaspersky kurduktan sonra bilgisayarda yavaşlama olduğunu hissediyorum.

SSD kaynaklı olabilir donma yaşandığında Olay Görüntüleyicisine girip hangi hatalar çıkmış kontrol et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…