Çözüldü RX 6600 driver kurunca renkler soluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
AMD RX6600 ekran kartım var. Driver kurunca renklerde solma yaşanıyor. Sebebi nedir acaba? Özel renkler açık değil.
DDU ile silip tekrar yükledim. Yine aynı sorun. Hatta şu an bu yazıyı yazarken sürümü görmek için Driver'ı açayım dedim driver açılmadı bile. AMD'nin driverından illallah ettim.

Çözüm
Kurarken Full Install yerine Driver Only kurun, eğer yine olursa ekran kartıyla alakalı olabilir, yazılım yerine.
Kurarken Full Install yerine Driver Only kurun, eğer yine olursa ekran kartıyla alakalı olabilir, yazılım yerine.

Çözüm
Deneyeceğim hocam teşekkürler. Driver'ı sildiğim renkler düzgün halde oluyor. Ekran kartla alakası olsaydı direkt her koşulda soluk olması gerekmez miydi?

Eğer işlemcinin dahili grafiği varsa ve ona geçmiyorsa, mantıken evet denilebilir.
Hatta şu an bu yazıyı yazarken sürümü görmek için Driver'ı açayım dedim driver açılmadı bile. AMD'nin driverından illallah ettim.

Bunun için Görev Yöneticisi'den tüm AMD işlemlerini sonlandırın, daha sonrasında ise açmayı deneyin. Muhtemelen çözülecektir.

Eğer işlemcinin dahili grafiği varsa ve ona geçmiyorsa, mantıken evet denilebilir.
İşlemcim Ryzen 5 5600G. Dahili grafiği var.

Renkler soluyor derken telefondan çekip atar mısınız?
Hocam kameradan belli olmuyor fakat mesela youtube logosu normalde saf kırmızı renkte olması gerekirken turuncuya kayıyor.

1739370637645.png

DDU ile sildim tekrar yükleme yapıyorum. Bu ayarlar iyi midir?

İşlemcim Ryzen 5 5600G. Dahili grafiği var.

Hocam kameradan belli olmuyor fakat mesela YouTube logosu normalde saf kırmızı renkte olması gerekirken turuncuya kayıyor.

Eki Görüntüle 2422214
DDU ile sildim tekrar yükleme yapıyorum. Bu ayarlar iyi midir?

Evet. İstege bagli olarak hayir denilebilir bilgi toplamasi sorusuna.

@DRIVER Güncel mi cunku yazilim yerine sadece driver yuklendi. Kart ile alakali olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı