RX 6600 ekran kartı için pivot 165 Hz ikinci monitör önerisi

Cavushan

Hectopat
Yer
GAZİANTEP
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz 6-Core-ID-COOLING SE-214-XT 68.2 CFM CPU Cooler-MSI B550-A PRO ATX AM4 ana kart -Kingston FURY Beast 8 GB (4x8 GB) DDR4-3200 CL16 Ram-KIOXIA EXCERIA PLUS G2 500 GB M.2-2280 PCIe 3.0 X4 NVME SSD-Samsung 970 Evo Plus 1 TB M.2-2280 PCIe 3.0 X4 NVME SSD-XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 XT 8 GB Ekran kartı-Deepcool CG560 ATX Mid Tower-NZXT C650 (2022) 650 W 80+ Gold Certified Fully Modular ATX Power-
Meslek
ZABIT KATİBİ
Şu an kullanmış olduğum model Dell G2422HS modeli monitör işimi görüyor olsa da son dönem yaşamış olduğum ışık sızması problemi ve Dell'in hala bir çözüm sunmaması üzerine ikinci bir monitör almak istiyorum. İkinci monitörü genel olarak Python üzerini dersler aldığım için dikey olarak kullanmak istiyorum ve ayırca dikey video izlemeyi seviyorum bu bağlamda önerilerinizi bekliyorum bütçe olarak 5000 TL'ye kadar çıkabalirim. Aklıma takılan bir husus ise diyelim ki 144 veya 165 Hz bir monitör aldım, ana monitörüm DP kablosu ile bağlı ikinci ekranda HDMI ile bağlanacak HDMI ile bağlantı yapıldığı zaman Hz yenilemesinde bir problem olur mu? HDMI, DP kadar performanslı olur mu? Dell marka monitör önerisi yapmazsanız sevinirim. İyi sosyaller.

HDMI ile maximum 120Hz alınıyor diye biliyorum. Ayrıca 2. monitörü 165Hz seçmenizin sebebi nedir?

İleriye dönük olarak yatay olarak kullanmam gerekirse tekrar ekstra masrafa girmek istemiyorum malum bugün 1'e aldığımı 3 gün sonra 1.5'dan alıyoruz.

İleriye dönük olarak yatay olarak kullanmam gerekirse tekrar ekstra masrafa girmek istemiyorum malum bugün 1'e aldığımı 3 gün sonra 1.5'dan alıyoruz.

Konu hakkında hala bekliyorum arkadaşlar önerilerinizi.

Son düzenleme:
Şahsen kullanmadım ama şu model genel olarak seviliyor :

Kullandığınız monitör bu fiyatlardaki en iyilerden, dolayısıyla daha iyi bir şey bulmak kolay değil. Pivot özelliğini bir monitör tutucuyla çözebilirsiniz diye düşünüyorum.

2. Monitör olarak 27" düşünülebilirdi ama siz ileride ana monitör olarak da kullanmayı planlıyorsunuz. 27" büyük gelebilir o nedenle 24" ideal bence.

Şahsen kullanmadım ama şu model genel olarak seviliyor:

Kullandığınız monitör bu fiyatlardaki en iyilerden, dolayısıyla daha iyi bir şey bulmak kolay değil. Pivot özelliğini bir monitör tutucuyla çözebilirsiniz diye düşünüyorum.

2. monitör olarak 27" düşünülebilirdi ama siz ileride ana monitör olarak da kullanmayı planlıyorsunuz. 27" büyük gelebilir o nedenle 24" ideal bence.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, bugün Dell bana geriş dönüş sağladı ve sancılı bir sürecin ardından yeni monitör göndereceklerini söylediler. Bu sebepten ötürü şu an tekrar Dell marka ürünlere sıcak baktığımı söyleyebilirim, sizce tekrar aynı monitörden bir tane daha alıp linkini atmış olduğunuz aparat ile kullanmak mantıklı mıdır? Yatay olmayan monitörü aparat ile dikey konuma getirmek monitör açısından bir sorun teşkil eder mi?

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, bugün Dell bana geriş dönüş sağladı ve sancılı bir sürecin ardından yeni monitör göndereceklerini söylediler. Bu sebepten ötürü şu an tekrar Dell marka ürünlere sıcak baktığımı söyleyebilirim, sizce tekrar aynı monitörden bir tane daha alıp linkini atmış olduğunuz aparat ile kullanmak mantıklı mıdır? Yatay olmayan monitörü aparat ile dikey konuma getirmek monitör açısından bir sorun teşkil eder mi?

Hayır sorun olmaz. Ben olsam aynı monitörden alırım, görüntü olarak da şık durur. Monitör standına sıcak bakmıyorsanız, kendiliğinden pivot özelliği olan şu modele de bakabilirsiniz.

Daha önce kullanmadığımı belirtmek isterim, yalnızca istenilen özellikleri karşıladığı ve iyi bir marka olduğu için öneriyorum. Alınmadan önce kullanıcı yorumlarını tekrar kontrol etmelisiniz.

Hayır sorun olmaz. Ben olsam aynı monitörden alırım, görüntü olarak da şık durur. Monitör standına sıcak bakmıyorsanız, kendiliğinden pivot özelliği olan şu modele de bakabilirsiniz.

Daha önce kullanmadığımı belirtmek isterim, yalnızca istenilen özellikleri karşıladığı ve iyi bir marka olduğu için öneriyorum. Alınmadan önce kullanıcı yorumlarını tekrar kontrol etmelisiniz.

Merhaba, aynı ürünü almak istediğim zaman toplam maliyet monitör:4.449, 00 ₺+ monitör standı:649.00₺ toplam=5.098 ₺ gibi bir fiyat çıkıyor sizce bu fiyata aynı marka monitör ve stant mı? Yoksa direk olarak pivot özelliği olan bir monitör mü almak daha mantıklı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı