Swearr Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 7 Şubat 2024 #1 RX 6600 alacağım ama 500 watt PSU yeter mi? 550 watt minimum diyenler var ondan soruyorum.
InfluxAlp Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 849 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri SanDisk SSD PLUS 240GB/ WDC WD10EARX-00PASB0 NVIDIA GeForce GTX 970 MSI H110M PRO-VD PLUS INTEL İ3-7100 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Junior Developer 7 Şubat 2024 #2 Rahatlıkla yeter zaten 100 watt çeken bir kart tabii kaliteli bir PSU ise.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.462 Makaleler 5 Çözümler 310 7 Şubat 2024 #3 Swearr dedi: RX 6600 alacağım ama 500 watt PSU yeter mi? 550 watt minimum diyenler var ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Power Supply Calculator | FSP Calculate the overall power consumption of your PC setup and find the power supply with the most suitable wattage. www.fsplifestyle.com Buradaki hesaplayıcıya işlemci ve SSD, fan gibi diğer parçalarını da girerek sistemin tam yükte güç tüketimi ne kadar öğrenebilirsin.
Swearr dedi: RX 6600 alacağım ama 500 watt PSU yeter mi? 550 watt minimum diyenler var ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Power Supply Calculator | FSP Calculate the overall power consumption of your PC setup and find the power supply with the most suitable wattage. www.fsplifestyle.com Buradaki hesaplayıcıya işlemci ve SSD, fan gibi diğer parçalarını da girerek sistemin tam yükte güç tüketimi ne kadar öğrenebilirsin.
Swearr Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 7 Şubat 2024 #4 InfluxAlp dedi: Rahatlıkla yeter zaten 100 watt çeken bir kart tabii kaliteli bir PSU ise. Genişletmek için tıkla... PSU Rampage hocam hazir sistem kasası ve PSU'su maalesef yeter mi emin olamadim.
InfluxAlp dedi: Rahatlıkla yeter zaten 100 watt çeken bir kart tabii kaliteli bir PSU ise. Genişletmek için tıkla... PSU Rampage hocam hazir sistem kasası ve PSU'su maalesef yeter mi emin olamadim.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 7 Şubat 2024 #5 Swearr dedi: PSU Rampage hocam hazir sistem kasası ve PSU'su maalesef yeter mi emin olamadim. Genişletmek için tıkla... Yeter yetmesine ama akım korumalı prizle kullan.
Swearr dedi: PSU Rampage hocam hazir sistem kasası ve PSU'su maalesef yeter mi emin olamadim. Genişletmek için tıkla... Yeter yetmesine ama akım korumalı prizle kullan.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 7 Şubat 2024 #6 Swearr dedi: PSU Rampage hocam hazir sistem kasası ve PSU'su maalesef yeter mi emin olamadim. Genişletmek için tıkla... Yeter hocam. Rampage ne kadar kalitesiz de olsa o kadar kötü değildir herhalde.
Swearr dedi: PSU Rampage hocam hazir sistem kasası ve PSU'su maalesef yeter mi emin olamadim. Genişletmek için tıkla... Yeter hocam. Rampage ne kadar kalitesiz de olsa o kadar kötü değildir herhalde.
Swearr Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 7 Şubat 2024 #7 517298 dedi: Yeter hocam. Rampage ne kadar kalitesiz de olsa o kadar kötü değildir herhalde. Genişletmek için tıkla... Rampage demişim Power Boost Rampage'den bir farkı yok ama düzelteyim dedim.
517298 dedi: Yeter hocam. Rampage ne kadar kalitesiz de olsa o kadar kötü değildir herhalde. Genişletmek için tıkla... Rampage demişim Power Boost Rampage'den bir farkı yok ama düzelteyim dedim.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 7 Şubat 2024 #8 Swearr dedi: Rampage demişim Power Boost Rampage'den bir farkı yok ama düzelteyim dedim. Genişletmek için tıkla... İkisi de C4 işte. Akım korumalı prizle kullan ama.
Swearr dedi: Rampage demişim Power Boost Rampage'den bir farkı yok ama düzelteyim dedim. Genişletmek için tıkla... İkisi de C4 işte. Akım korumalı prizle kullan ama.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 7 Şubat 2024 #9 Swearr dedi: Rampage demişim Power Boost Rampage'den bir farkı yok ama düzelteyim dedim. Genişletmek için tıkla... PSU değiş en kısa zamanda.
Swearr dedi: Rampage demişim Power Boost Rampage'den bir farkı yok ama düzelteyim dedim. Genişletmek için tıkla... PSU değiş en kısa zamanda.
Swearr Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 7 Şubat 2024 #10 General Pong Krell dedi: PSU değiş en kısa zamanda. Genişletmek için tıkla... Yani ekran kartı filan değişince ileride onu da değişeceğim.
General Pong Krell dedi: PSU değiş en kısa zamanda. Genişletmek için tıkla... Yani ekran kartı filan değişince ileride onu da değişeceğim.