O zaman en iyisi uygun XFX veya ASUS beklemek.Sapphire ve armor kötü.
O zaman en iyisi uygun XFX veya ASUS beklemek.Sapphire ve armor kötü.
Sucuk pişiren ekran kartı işte kardeşim daha ne istiyorsun?Bizim komşuda 6700 modeli vardı, oyun oynayamıyordu adam. Garibim direk alev alıyordu. Ciddi ciddi üstünde sucuk pişer.
ASRock ve PowerColor nasıl?İkinci elde genellikle ASRock PowerColor ve Sapphire markaların oluyor.
Yumurtalı olsun istiyorum.Sucuk pişiren ekran kartı işte kardeşim daha ne istiyorsun?
Bizim komşuda 6700 modeli vardı, oyun oynayamıyordu adam. Garibim direk alev alıyordu. Ciddi ciddi üstünde sucuk pişer.
ASRock ve PowerColor nasıl?
Yumurta da kır kardeşim yanına. Bu Sapphire daha size ne yapsın? Adamlar size sucuk pişiren ekran kartı yapıyor beğenmiyorsunuz. Gaming x sucuk pişirebiliyo mu?Yumurtalı olsun istiyorum.
Çok kötü değil zaten. Ben olsam alır geçerdim.Hocam aslında testlerde 70 dereceyi geçmiyordu yani benim izlediğim testlerde 6600 modeli.
Onlar iyi marka soğutmaları da orta seviye temiz bulursan al.
Hocam aslında testlerde 70 dereceyi geçmiyordu yani benim izlediğim testlerde 6600 modeli.
Onlar iyi marka soğutmaları da orta seviye temiz bulursan al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.