RX 6600 marka önerisi

Hepsi alınır ama aynı fiyatlarda iseler Sapphire Pulse yerine XFX veya Asus tercih ederim şahsen. Fabrikasyon OC biraz fazla Pulse'da ama pek sorun olmaz ve sırf XFX veya Asus diye 300 liradan fazla verilmez. Sapphire Nitro modelinde bir sorun yok bu arada.

ASRock ve PowerColor nasıl?
Onlar da gayet iyi.

ASUS Dual RX 6600 kullanıyorum, 2. el aldım fanlarında sıkıntı çıktı faturası vardı gönderdim garantiye termal macununu yenileyip fanlarını değiştirdiler. Kart FurMark'ta bile 52 53 dereceyi geçmiyor. Bence ASUS'un Dual serisine bak derim. Sapphire kartlar Nitro + serisi değilse ısınıyor,
XFX'de güzeldir tam orta karardır.
Naçizane tavsiyem kutu + fatura + garanti olsun 5 fazla olsun, kart hem 3060 gücünde hem de uyguna geliyor her şekilde 70W daha az güç çekmeside cabası.

ASUS Dual RX 6600 kullanıyorum, 2. el aldım fanlarında sıkıntı çıktı faturası vardı gönderdim garantiye termal macununu yenileyip fanlarını değiştirdiler. Kart FurMark'ta bile 52 53 dereceyi geçmiyor. Bence ASUS'un Dual serisine bak derim. Sapphire kartlar Nitro + serisi değilse ısınıyor,
XFX'de güzeldir tam orta karardır.
Naçizane tavsiyem kutu + fatura + garanti olsun 5 fazla olsun, kart hem 3060 gücünde hem de uyguna geliyor her şekilde 70W daha az güç çekmeside cabası.

Bu arada 550W yeterli mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı