RX 6600 PC oyunlardan atıyor

NuriBerk

Hectopat
Daha fazla  
2 ay önce bir PC toplamıştım 1 ay sonra falan 2. el ekran kartı aldım.
Sistem.
RX 6600.
Ryzen 5 5600G.
8 GB RAM DDR4 3200 MHz(ben 2933 MHz de kullanıyorum hata veriyor 3200 MHz de)
450W PSU(PSU kaynaklı olabilir belki)
B450 anakart.
Sorun şu şekilde.
Oyuna giriyorum ana ekranı falan geçiyorum tam oyunun içine gireceğim tak oyundan atıyor ve görseldeki hatayı veriyor çözümü falan varsa yardım edin oyun oynayamıyorum.
Forza Horizon4 ve Assassin's Creed Unity bir de Valorant da yasadım bu sorunu diğer hikayeli oyunlara bakmadım (LoL ve Point Blank de sorun yok)

MSI Afterburner'a baktığımda oyunun ana ekranında ekran kartı 19 30W arası işlemci 20W civarı çekiyor.
Aklıma yazacak başka bir şey gelmedi sorunuz varsa cevaplarım.
Ayrıyeten 0x0000 (sayılar falan) adresindeki yönerge 0x0000000000000 adresindeki belleğe başvurdu. Bellek şu olamaz written
Bu hatayı da alıyorum

Şunu da ekleyem son zamanlarda olmaya başladı bu ilk Valorant'ta yaşadım o sıralarda hikayeli oyun falan oynamıyordum fark etmemişim yani

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Hocam formatsız olmaz mı o kadar oyunu bir daha yüklemekle falan uğraşmak istemiyorum

1 diskiniz mi var? Formatsız çözebilecek bir yol bilmiyorum, hatayı ilk kez görüyorum. Program filesten de dosyaları silip, Malwarebytes ile virüs taraması yapın. Sonra yeniden başlatırsınız bilgisayarı.

1 diskiniz mi var? Formatsız çözebilecek bir yol bilmiyorum, hatayı ilk kez görüyorum. Program filesten de dosyaları silip, Malwarebytes ile virüs taraması yapın. Sonra yeniden başlatırsınız bilgisayarı.
Hocam 2 diskim var ama hata aldığım oyunlar 1. Diskte

Bence dosyalarını yedekleyip tertemiz sıfırdan bir kurulum yapsın. Üzerine Windows güncellemesi, AMD Chipset Driver, ekran kartı sürücüsü indirsin kursun kendine gelir gibime geliyor.

Anakart markasından çıkan hatayı da ilk kez görüyorum.

Anakart Asrock mu? Bir de hiç OCCT gibi bir stres testine soktun mu?

Anakartı hiç teste sokmadım
Pc olarakta sadece ekran kartıma furmark testi yaptim 15 dk

Bence dosyalarını yedekleyip tertemiz sıfırdan bir kurulum yapsın. Üzerine Windows güncellemesi, AMD Chipset Driver, ekran kartı sürücüsü indirsin kursun kendine gelir gibime geliyor.

Anakart markasından çıkan hatayı da ilk kez görüyorum.
Hocam ortalama kaç saat sürer

Anakartı hiç teste sokmadım
Pc olarakta sadece ekran kartıma furmark testi yaptim 15 dk.

Sisteminde çüncü parti yazılım ya da kalıntısı, bozulan Windows dosyaları bir sorunu tetikliyor olabilir. Format işlemini bilirsin yahu Yotuube'da Technopat'ın detaylı videoları var. Siseminde yedek bir disk varsa oyunlarını, dosyalarını at oraya, C: temizle sıfırdan kur her şeyi işte. İnternet hızına göre tüm işlemleri 1 saatte de hallebilirsin 2-3 saatte de.

Sisteminde çüncü parti yazılım ya da kalıntısı, bozulan Windows dosyaları bir sorunu tetikliyor olabilir. Format işlemini bilirsin yahu Yotuube'da Technopat'ın detaylı videoları var. Siseminde yedek bir disk varsa oyunlarını, dosyalarını at oraya, C: Temizle sıfırdan kur her şeyi işte. İnternet hızına göre tüm işlemleri 1 saatte de hallebilirsin 2-3 saatte de.

Anladim sadece yeni Windows kuracağım değil mi tüm PC yi sifirlamayacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı