RX 6600 - R5 5500 sisteme kasada tek fan yeter mi?

badosss

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Kasam Gamepower mythril ve sadece arka kısmında 1 tane fan var yeni alacağım. RX 6600 - R5 5500 için yeterli olur mu sorun çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu AMD mi camları aç dünya ısınsın hahahah saçmalığını bir kenara bırakın bende full amd bir sistem kullanıyorum 5 yıldır şuana kadar CAYIR CAYIR ısındığını görmedim. (İlk aldığım gün bu ısınma mevzusunu arkadaşım bana söylemişti kulak asmadım devam ettim çokta memnunum sistemimden)

Temperli camını söktüm kasa yandan açık önden fanlar yandan normal hava ısı durumları ideal seviyede bakımlarını yaptığın sürece stok fan bile çok iyi idare ediyor 5500ü

Merhaba herkese. Kasam Gamepower mythril ve sadece arka kısmında 1 tane fan var yeni alacağım. RX 6600 - R5 5500 için yeterli olur mu sorun çıkarır mı?
Fan alıp takarsınız hocam. Kasanızda fan slotları var, 150TL'ye dahi fan var. Tek fan oldukça yetersiz kalır.

Şu AMD mi camları aç dünya ısınsın hahahah saçmalığını bir kenara bırakın bende full amd bir sistem kullanıyorum 5 yıldır şuana kadar CAYIR CAYIR ısındığını görmedim. (İlk aldığım gün bu ısınma mevzusunu arkadaşım bana söylemişti kulak asmadım devam ettim çokta memnunum sistemimden)

Temperli camını söktüm kasa yandan açık önden fanlar yandan normal hava ısı durumları ideal seviyede bakımlarını yaptığın sürece stok fan bile çok iyi idare ediyor 5500ü
Transistör dediğin ısınacak. Isınmazsa sıkıntı zaten.

Transistör dediğin ısınacak. Isınmazsa sıkıntı zaten.
her teknolojik alet çalışırken bir ısı meydana getirir. Benim artık bunaldığım kısım AMD markasının çok ısınan bu yüzden de tercih edilmemesi gereken bir konuma koyulması. Abicim bir kez sıkıntılı bir parça yüzünden bütün markayı karalayamazsın. Doğru değil mi ?

Geri
Yukarı