Kasa Xigmatek hawthorn işlemci stok fanlı kasada 4 fan var toplam. Ön tarafta plastik cam var Full kapalı ön taraftan hava almıyor. Kasanın yanındaki camı indiriğim zaman sıcaklık değerleri fotoğraftaki gibi oluyor. PSU da X Power 500W80 Plus.
Kasa değişecek göreceğin üzere, iyi bir kasada kapak açık ya da kapalı sıcaklıklar çok az oynar. 10-15 derece absürt bir değer.
PSU ise tahminimce yaşlı, ama kasayı ne kadar boğuyor kesin cevap vermek zor. Ben yalnızca kalitesiz ve yaşlı PSU'dan kaliteli sıfıra geçtiğimde 4-5 derece oynamıştı.
Kısaca kasa kesin al, mümkünse PSU da al. Bir bütçe belirle kendine sonra konu açarsın tavsiye verirler.
Kasa değişecek göreceğin üzere, iyi bir kasada kapak açık ya da kapalı sıcaklıklar çok az oynar. 10-15 derece absürt bir değer.
PSU ise tahminimce yaşlı, ama kasayı ne kadar boğuyor kesin cevap vermek zor. Ben yalnızca kalitesiz ve yaşlı PSU'dan kaliteli sıfıra geçtiğimde 4-5 derece oynamıştı.
Kısaca kasa kesin al, mümkünse PSU da al. Bir bütçe belirle kendine sonra konu açarsın tavsiye verirler.
Kasanın önündeki plastiği hafif kırarak çıkarttım. önüne bir tane toz filtresi takacağım şimdilik böyle kalmasında bir sıkıntı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.