RX 6600 Ryzen 5 4500 sistem 9600 TL

Ya ürünler gelmeyecek ve iş uzayacak ya da sürpriz olacak. Bu tarz firmalar siparişlerden gelen büyük meblağları iade çıkana kadar işletiyorlar ve iade edilene kadar yaptıkları karı ceplerine koyuyorlar. Daha önce çok fazla kez yaşandı bu durum.

Diğer seçenek ise piyasada gerçekten isim yapmak isteyen firma sıfır kar ile biraz ürün satıp reklam yapma, güven kazanma politikası izliyor. Yalnız sınırlı stok yapmadıklarından mevzu çok sağlam durmuyor 50 taneyi karsız veya zararına satarsın da belki yüzlerce sipariş verildi.
Belki şöyle bir politika izliyorlardır. Yeni açtıkları için ucuz şeyler satıp insanları kendilerine çekmek için yapıyorlardır. Ki bu biraz düşük bir ihtimal hiğbe etmek resmen bu parayı. Diğer ihtimallerden biriyse sattıkları bu ucuz ürünler farkedilmeyecek düşük hasarda olan ürünler vb dir belki.

Daha komik olanı eğer linkteki kasadan RX6600 ekran kartına tıklayınca 6400 linki açıyor.
Evet bu basbaya dolandırıcılık ibaresi. Kesinlikle birşey almayın aldıysanız iptal edin iade ederlerse elbet :D

Sitedeki ürün özelliklerinden işlemciye ya da ekran kartına vsr. herhangi birisine tıklayınca neden başka bir siteye yönlendiriyor?

MercureSoft'un sistem parçalarını gösterdiği kısımdan yönlendirdiği sayfadan eklediğimde yapmış olduğum sepet.
1670198440222.png

Tüm ürünlerin tıklandığı zaman açılan Vizyon Bilgisayar'ın sitesinde sepete ekledim ve birebir sistemin "indirimli" fiyatı ile aynı. Sadece 16₺ fark var.

MercureSoft'un sistem parçalarını gösterdiği kısımdan yönlendirdiği sayfadan eklediğimde yapmış olduğum sepet.
Eki Görüntüle 1593780
Yuvarlak hesap 10k ya gelen sisteme bak herhangi bir vasfı yok resmen parçaların.

Yuvarlak hesap 10k ya gelen sisteme bak herhangi bir vasfı yok resmen parçaların.
Onu da geçtim milleti ayakta dürtüyorlar r5 4500 2200 tl ne 5500 bile 2100 zaten.
Edit : Ben 6400 ün fiyatını görmemiştim o ne aw nsajhgnasjhasnjhnashjas

Belki şöyle bir politika izliyorlardır. Yeni açtıkları için ucuz şeyler satıp insanları kendilerine çekmek için yapıyorlardır. Ki bu biraz düşük bir ihtimal hibe etmek resmen bu parayı. Diğer ihtimallerden biriyse sattıkları bu ucuz ürünler farkedilmeyecek düşük hasarda olan ürünler vb dir belki.

Önceden dediğim gibi son satıcının pek önemi yok durumda. Diyelim elimizdeki ürün Sapphire RX 6700 bunun ithalatçısı ve Türkiye'de servisi belli eh şu ana kadar 200-300 sipariş geçilse bile bu kadar hasarlı kartı bir arada bulmak imkansız.

Klasik para toplama sistemi diye düşünüyorum. PC, ekran kartı, konsol, televizyon, telefon vb. böyle ucuzdan koyuyorlar binlerce sipariş, milyonlarca TL toplanıyor sonra bugün iade edeceğiz, 1 haftaya geçer, 1 aya geçer derken bu büyük parayla yatırım, faiz, al sat iş yapıyorlar. Düşün cebine havadan 10 milyon TL gelmiş onu 10 milyon 200 bin TL yapıp ana parayı iade etmek ne kadar zor olabilir? Millet parayı alınca da dava vb. takip etmeyeceklerinden şikayetler de havada kalıyor. Şurada da birisi yazmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı