- Makaleler
- 1
1974₺.5500 bile 2100 zaten.
1974₺.5500 bile 2100 zaten.
Açıkçası çok mantıklı ama o 200 bin tl yi kazanamazlarsa ne olacak peki?Önceden dediğim gibi son satıcının pek önemi yok durumda. Diyelim elimizdeki ürün Sapphire RX 6700 bunun ithalatçısı ve Türkiye'de servisi belli eh şu ana kadar 200-300 sipariş geçilse bile bu kadar hasarlı kartı bir arada bulmak imkansız.
Klasik para toplama sistemi diye düşünüyorum. PC, ekran kartı, konsol, televizyon, telefon vb. böyle ucuzdan koyuyorlar binlerce sipariş, milyonlarca TL toplanıyor sonra bugün iade edeceğiz, 1 haftaya geçer, 1 aya geçer derken bu büyük parayla yatırım, faiz, al sat iş yapıyorlar. Düşün cebine havadan 10 milyon TL gelmiş onu 10 milyon 200 bin TL yapıp ana parayı iade etmek ne kadar zor olabilir? millet parayı alınca da dava vb. takip etmeyeceklerinden şikayetler de havada kalıyor. Şurada da birisi yazmış.
Mercuresoft güvenilir mi?
Yüklediğim resimdeki monitör indirimli bir şekilde 3999 TL'ye geliyor, sizce almalı mıyım ve bu site güvenilir mi?www.technopat.net
Mis 2100 den bile daha ucuzken 2200 tl istemek akıl karı değil. Gerçi 6500 fiyatına 6400 satıyorlar biz de işlemciye laf yapıyoz.1974₺.
Açıkçası çok mantıklı ama o 200 bin tl yi kazanamazlarsa ne olacak peki?
Elbette ama sonuçta bu parayı kazanmaları için yatırım gibi birşey yapmalılar bunun hesaplık bir yanı yok binevi kumar oynuyorlar o parayla.Bu sistemi kuran onun hesabını önceden yapmıştır merak etme.
mercuresoft.com
keenitsolutions.com
Anasayfalarına gidince sözde birçok kurumsal projeye imza atmışlar ama kendi satış plartformuna bir tema bile yapmamışlar. Ödül almışlar sözde https://www.youtube.com/@kariyerveteknolojiodulleri7584/videos
fakat böyle bir ödül verilmemiş.
Ödülü alan adamın kendine ait sitesi bu şekildeyse vay haline, ne denir ki...İlk başta ben de öyle sandım, sitelerinde CEO adı bile geçmiyor rastgele bir adam bulup koydular sandım da gerçekmiş.
Eki Görüntüle 1594286
Adamın elindeki ödül 5k ya rx 6700 alanlara bir gönderme bence hocam. Ne tür bir gönderme olduğunu hayal gücünüze bırakıyorum.İlk başta ben de öyle sandım, sitelerinde CEO adı bile geçmiyor rastgele bir adam bulup koydular sandım da gerçekmiş.
Eki Görüntüle 1594286
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.