RX 6600 sistem CS:GO haritası yüklenirken donuyor

İşletim sistemi
Windows 11

Watch1q

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Kingston fury beast ddr4 16 +16 32 GB ram 3200 MHz cl16
Ekran kartı
SAPHİRE Pulse RX 6600
Anakart
MSI b450m-a pro max
İşlemci
Ryzen5 5600
Merhaba CS:GO'da 1 maç giriyorum bitiyor. 2. maci onaylıyorum, harita yüklenirken donuyor. Alt Tab zorla yapıp 2.masasutu yapıp kapatıyorum oyunu, ölüm maçı rekabetçi vs hepsinde oluyor çözemiyorum sorunu. Yardımcı olur musunuz? Kafayı yiyeceğim kaç gündür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harita yüklenirken hafif donmalar olabilir. bendede ayni ekran kartı var ona yapacak bişey yok fakat uzun sureli donuyorsa ( +15 sn ) ayarlarınızı gözden gecirin.

Harita yüklenirken hafif donmalar olabilir. Bende de ayni ekran kartı var ona yapacak bir şey yok fakat uzun sureli donuyorsa ( +15 sn ) ayarlarınızı gözden gecirin.

Uzun süre donuyor hocam nasıl düzelir bu yardımcı olur musunuz?

Harita yüklenirken hafif donmalar olabilir. Bende de ayni ekran kartı var ona yapacak bir şey yok fakat uzun sureli donuyorsa ( +15 sn ) ayarlarınızı gözden gecirin.

Önceden 1050 Ti i5 7500 8 GB'lik sistemim vardı onda bu kadar sıkıntı çıkmıyordu.

Bana hocam ince ince made hâlinde yazıp yardımcı olabilir misiniz AMD'nin sürücüsünün pek anlamıyorum dediğim gibi NVIDIA kullanıyordum önceden.

@Pampostop hocam bilgilendirir misiniz rica etsem kafayı yiyeceğim sistem zaten yeni on ton sorun çıktı şu sorunu düzeltmemde yardımcı olur musunuz?

@562410 hocam merhaba yardımcı olabilir misiniz farklı bir konuda denk geldim yazınıza da bende de ona benzer sorun var 1.maca giriyorum 2.maça tam girerken harita yüklenirken oyun donuyor.

Son düzenleme:

Önceden 1050 Ti i5 7500 8 GB'lik sistemim vardı onda bu kadar sıkıntı çıkmıyordu.

Bana hocam ince ince made hâlinde yazıp yardımcı olabilir misiniz AMD'nin sürücüsünün pek anlamıyorum dediğim gibi NVIDIA kullanıyordum önceden.

@Pampostop hocam bilgilendirir misiniz rica etsem kafayı yiyeceğim sistem zaten yeni on ton sorun çıktı şu sorunu düzeltmemde yardımcı olur musunuz?

@562410 hocam merhaba yardımcı olabilir misiniz farklı bir konuda denk geldim yazınıza da bende de ona benzer sorun var 1.maca giriyorum 2.maça tam girerken harita yüklenirken oyun donuyor.

Harita yüklenirken donması normal atarsa

2.haritada C:\program files (x86)\Steam\userdata sayının içine girin 730 local CFG video txt dosyasını açın "setting. Mem_level" "2" yi 0'a çekin kaydedin atmayacaktır.

Harita yüklenirken donması normal atarsa.

2.haritada C:\program files (x86)\Steam\userdata sayının içine girin 730 local CFG video txt dosyasını açın "setting. Mem_level" "2" yi 0'a çekin kaydedin atmayacaktır.

1. maçta falan sorun yok 2. veya 3. maçta harita yüklenirken donuyor gitmiyor hiç öyle kalıyor oyundan falan atma olayı yok.

Hocam emin ol bende amd den pek anlamıyorum. Nvidia kullanıyordum ayni şekilde bir sorun yok bende.

1. maçta falan sorun yok 2. veya 3. maçta harita yüklenirken donuyor gitmiyor hiç öyle kalıyor oyundan falan atma olayı yok
Hocam instant replayı etkinleştirince gitmesi lazım. Amd adrenalinden instant replayı etkinleştir düzelmesi gerekiyor. Amd kartlarda arada olabiliyor nadiren diye biliyorum. Cs go eski oyun dx9 olduğundan oluyor sanirsam. Cs 2 de ortadan kalktı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı