Zalplex
Decapat
Virüs yok hocam AMD Driver sıkıntısı var.O zaman bir tuhaflık var virüs gibi bir şey olabilir mi?
Virüs yok hocam AMD Driver sıkıntısı var.O zaman bir tuhaflık var virüs gibi bir şey olabilir mi?
Virüs yok hocam AMD driver sıkıntısı var.
Tamamdır hocam beklemedeyim.Hocam biraz beklerseniz şu an disaridayim eve gidince hangi driver kullandığımı soyleyenilirim.
4K değil Ram kullanımı olabileceği kadar oyundan oyuna değişmekte ama GPU kullanımı çok az.Oyun sırasında RAM SSD işlemci kullanımı ne durumda resim atar mısınız ayarlar 4K mı?
Disk sağlığı gayet iyi WHQL 22.8.1 deneyeceğim.Sürücüyü DDU ile kaldırıp WHQL 22.8.1 yükseltir misiniz? Ayrıca virüs taraması yapar mısınız? Disk sağlığı ne durumda?
Hocam WHQL 22.8.1 veya 22.7.1 Driver link atar mısın? sizde kullanıyor musunuz bir sorun var mı?Sürücüyü DDU ile kaldırıp WHQL 22.8.1 yükseltir misiniz? Ayrıca virüs taraması yapar mısınız? Disk sağlığı ne durumda?
Disk sağlığı gayet iyi WHQL 22.8.1 deneyeceğim.
Hocam WHQL 22.8.1 veya 22.7.1 driver link atar mısın? Sizde kullanıyor musunuz bir sorun var mı?
Hocam 22.8.1 yükledim sorunum çözüldü.22.7.1 varmış hocam linkini arıyorum şu an.
Hocam 22.8.1 yükledim sorunum çözüldü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.