RX 6600 sistem nasıl yükseltilebilir?

Merhaba arkadaşlar, böyle bir sistemim var. Sizce neler geliştirilmelidir neler yeni alınmalıdır?
Gigabyte RX 6600 Eagle / Intel i5 11400 / Gigabyte H510M h / Power Boost VK-M202b / G.Skill Ripjaws V 16 GB (2x8) 3600 MHz / Samsung odessey G3 24 ınc 1 ms 144 Hz / XT 224 Black + ID-Cooling TF-12025-Black / Sharkoon SS-coolzero-750 750W Power Supply. / Gamenote KB-487l / Piranha X7 / Razer BlackShark V2 USB 7.1 mouse padım de mouse ile gelen mouse pad. Satmak istesem ne kadara satabilirim? Satmak için değil meraktan soruyorum tamamen.
@Kiznaiver @ArthurMorgan33 @Newasky

İhtiyaçlarınızı karşılamadığı zaman yükseltme yoluna gidebilirsiniz. Oyun oynayan birisiyseniz günümüz için yeterli.

Öncelikle o kasa ve PSU'nun kesinlikle değişmesi lazım, bütçeniz nedir?

Şu anlık güzel sistem güncellemektense Gaming koltuk alma ikinci monitör alma masa etrafına RGB gibi şeyler yapılabilir.

PSU'yu yeni gördüm, PSU kasayla geliyor sandım. Kasanın değişmesi lazım o zaman, toplam bütçeniz nedir? İsterseniz anakart değişimiyle 12100F'e geçebilirsiniz.

Hocam şu anlık 2.500 TL gibi bir bütçem var ya da şimdilik paramı harcamayığ ilereleyen zamanda daha iyi bir sistemmi alsam veya yeni parçalar sisitem şu anlık iyi gibi geldi ve ekipmanlarım nasıl sizce ve sistemi satmaya çalısırsam 20k sı var mıdır?

Sistem maksimum 11000 eder, mouse değişebilir. Dediğim gibi kasayı değiştirin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…