RX 6600 sistem nasıl yükseltilebilir?

Fare ve eğer ghosting sorunu oluyorsa monitör değişebilir, sağlam bir mousepad de alınabilir. Onun dışında güzel sistem. 12.nesile geçmeyi şuanlık gerekli görmüyorum.

İkinci el piyasasını bir süredir takip etmiyorum, net bir söz söylemem yanlış olur.

@Amanita sizde yardımcı olabilir misinz.

Fare ve eğer ghosting sorunu oluyorsa monitör değişebilir, sağlam bir mouse pad de alınabilir. Onun dışında güzel sistem. 12.nesile geçmeyi şu anlık gerekli görmüyorum.

İkinci el piyasasını bir süredir takip etmiyorum, net bir söz söylemem yanlış olur.

Hocam şu anlık bir şey yok görmedim sizce neler almalıyım link link atar mısınız?

Bu haliyle güzel bence. Daha önce kullanmadıysan mekanik klavyeye geçebilirsin.
Ekran kartını yükseltip (+6700xt/+ RTX 3070) ve monitörü satıp QHD monitör alarak QHD oyun oynamaya başlayabilirsin.

Bu haliyle güzel bence. Daha önce kullanmadıysan mekanik klavyeye geçebilirsin.
Ekran kartını yükseltip (+6700xt/+ RTX 3070) ve monitörü satıp QHD monitör alarak QHD oyun oynamaya başlayabilirsin.

Link atabilir misiniz not laıp en yakın zamanda almaya çalışacağım ve paylaştığım fan kasa uyumlu mudur @Newasky hocam F/P ürünü olsun yeter.

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...h-kablolu-optik-oyuncu-fiyati,2078991132.html mouse olarak bu ürün önerildi fazla hoşuma gitmedi ama.

Link atabilir misiniz not laıp en yakın zamanda almaya çalışacağım ve paylaştığım fan kasa uyumlu mudur @Newasky hocam F/P ürünü olsun yeter.

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...h-kablolu-optik-oyuncu-fiyati,2078991132.html mouse olarak bu ürün önerildi fazla hoşuma gitmedi ama.

Pulsefire Haste güzel ürün, o bütçede alternatifini bulmak pek mümkün değil. Mousepad konusunda fazla bilgim yok, eskiden bana aşağıdaki ürün önerilmişti, performansı fena değil gibi.

PulseFire haste güzel ürün, o bütçede alternatifini bulmak pek mümkün değil. Mouse pad konusunda fazla bilgim yok, eskiden bana aşağıdaki ürün önerilmişti, performansı fena değil gibi.

Hocam delik delik olması biraz hoşuma gitmedi aslında.

Link atabilir misiniz not laıp en yakın zamanda almaya çalışacağım
Bütçenizi belirtip yeni konu açın onun için.
Güzel mouse güzel fiyat.
paylaştığım fan kasa uyumlu mudur
Her 6 pinli fan her kontrolcüye uymuyor. Eğer kontrolcün ve kasan da DARK ise fan muhtemelen uyar.

Bu mouse fena değil.

Kasanın delikli olması daha iyi, önü tamamen kapalı kasalarda ısınma problemi yaşanabiliyor, kasanın özellik haricinde malzeme, led kalitesi yetersizse değiştirilebilir. Özellik olarak idare eder bir ürün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı