RX 6600 sistem oyunda ekran kaydı alırken parlaklık çok fazla ve düşük kalite var

12.png

Hvec olarak bir ayar mevcut değil. Ama dediğim gibi diğer programlar da da aynı sorun var. Sadece OBS de değil. Ekran kartı ayarlarından sanırım.

Sorunu halen çözemedim. Kullanmadığım denemediğim program kalmadı. Anlamıyorum neden olur bu sorun. Her programda aynı. Camtasia da bir ayar denedim. Video başında normalken görüntü hemen 1. sn de değişiyor ve yine böyle soluk vs gibi renge dönüşüyor. Nasıl çözeceğim ben bunu.

Sorunu halen çözemedim. Kullanmadığım denemediğim program kalmadı. Anlamıyorum neden olur bu sorun. Her programda aynı. Camtasia da bir ayar denedim. Video başında normalken görüntü hemen 1. sn de değişiyor ve yine böyle soluk vs gibi renge dönüşüyor. Nasıl çözeceğim ben bunu.

Son düzenleme:
Tabii ki. Ayırca ekran görüntülerini de paylaşayım. NO1 kayıt içi görüntü NO2 masaüstü normal görüntü NO3'te 2 durumun yan yana karşılaştırma görüntüsü.

1.PNG
2.PNG
3.PNG

Bu da ekran videosu linki;

Hemen deniyorum teşekkür ederim. Sonucu burdan bildireceğim.

Sorun aynen devam ediyor :( dünya üzerinde bi bende mi var bu sorun. Az kaldı ekran kartını değiştiricem.

Konuyu hortlattım, şöyle bir gelişme oldu.

Yeni ekran kartı aldım XFX AMD Radeon RX 6700 XT. Ekran kaydı almak istedim ama hala aynı solukluk devam ediyor. Ekranda gördüğümü videoda göremiyorum kayıt sonrası.

Sorunu monitör e bağlamak istiyorum ama oda değil sanırım çünkü monitör BenQ mobiuz modeli IPS ekran 24" 1 ms. HDR da açık. İşlemci vs başka bir şey buna etki eder mi? İşlemcim Ryzen7 5700X.

Lğtfen yardımcı olun.

Konuyu hortlattım, şöyle bir gelişme oldu.

Yeni ekran kartı aldım XFX AMD Radeon RX 6700 XT. Ekran kaydı almak istedim ama hala aynı solukluk devam ediyor. Ekranda gördüğümü videoda göremiyorum kayıt sonrası.

Sorunu monitör e bağlamak istiyorum ama oda değil sanırım çünkü monitör BenQ mobiuz modeli IPS ekran 24" 1 ms. HDR da açık. İşlemci vs başka bir şey buna etki eder mi? İşlemcim Ryzen7 5700X.

Lğtfen yardımcı olun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı