RX 6600 sistem Power Boost VK-P1882B kasaya olur mu?

encmane

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6500XT RYZEN 5600G REDMİ NOTE 12 PRO B450M PRO MAX 2
RX 6600 ekran kartı aldım ve 5600G işlemcim var Power Boost VK-P1882b ve bu kasaya sahibim bu kasanın PSU'su bilgisayarı besleyebilir mi?

Forumda çok dandik diyorlar PSU'ya.

Aynı PSU kullanıyorum 650W şu ana kadar 3 kere elektrik kesildi bir şey olmadı akım korumalı prize bağlıyorum biraz da bunu açıkçası yeni bir ekran kartı sipariş ettim bende RTX 3050 bende bayağı aklıma takıldı dün taksam mı takmasam mı kararsız kaldım büyük ihtimal PSU değişene kadar takmayacağım diye düşünüyorum artık zaten bu sistemi vatandan almıştım hocam Ryzen 5 5600G APU olarak ben bu PSU ile bayağı gittim ya 1 buçuk yıla yakın Marvel's Spider-Man PES 2021 modlu şekilde ağır oyunlar kendileri ben bir de bu oyunlara mod yaparak oynamıştım öyle söyleyeyim onun dışında Outlast Trials oynuyorum şu an hiçbir sorun yok açıkçası çok yük bindirmediği taktirde PSU içinde gelmişti dandik olduğu belliydi ama bayağı kullandım dediğim gibi hiç sorun çıkmadı teknoloji biraz da şans işi hocam en kaliteli PSU bile patlıyor forumdaki arkadaşlar bayağı abartmış gibime geliyor o kadar da kötü değil hatta orta segment bir PSU diyebilirim fiyatı şu an 1800 TL civarı forumdaki arkadaşlar hala benim kafamı karıştırıyor ve bazıları doğruda şakasız ama patlama olayı dediğim gibi abartılı bende zaten idarelik takıp herhalde bir veya iki ay gitmeyi düşünüyorum zaten günde 1-3 saat arası oynuyorum öyle çok yükede bindirmiyorum açıkçası sıcaktan tutmuyorum gayet iyi dayanıyor bence ama dediğim gibi benim de kafam allak bullak oldu düzgün düşünemiyorum şu kötülemelerden sonra.

RX 6600 ekran kartı aldım ve 5600G işlemcim var Power Boost VK-P1882b ve bu kasaya sahibim bu kasanın PSU'su bilgisayarı besleyebilir mi?

Besler hocamda PSU pek güvenmeyin bende de var vatandan mı aldınız bu arada sistemi bende vatandan almıştım çünkü pb kasalar genelde vatan da satılıyor eğer imkanınız varsa PSU değişimi öneririmde besler PSU o konuda sorun yaratacağını hiç zannetmiyorum bende APU olarak kullanıyorum aynı kasa modelimiz bu arada 1.5 yıldır gram sorun yok kasada bence iyi ama dediğim gibi paranız varsa PSU değiştirin thelmaker falan alın onlar iyi Power Boost PSU orta segment bir PSU.

Son düzenleme:

Evet hocam vatandan aldım APU olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…