CS 2 de çok düşük FPS elr alıyorum acaba bana bu konuda yardım edebilecek birileri var mı sistemime uygun FPS ayarlarını söyleyebilecek? Çünkü ben ne yaparsam yapayım bir türlü FPS'imi yükseltemiyorum. Ortalama 80-60 FPS'ın üstüne çıkmıyor. Çözünlük olarak 1280X1080.
CS 2 de çok düşük FPS elr alıyorum acaba bana bu konuda yardım edebilecek birileri var mı sistemime uygun FPS ayarlarını söyleyebilecek? Çünkü ben ne yaparsam yapayım bir türlü FPS'imi yükseltemiyorum. Ortalama 80-60 FPS'ın üstüne çıkmıyor. Çözünlük olarak 1280X1080.
12100F ve RX6600 kullanıyorum ve grafikleri düşürmenin pek faydası yok. İşlemci oyun için çok yeterli gelmiyor. Ancak bende oynadıkça fps giderek düşüyor öyle bir sorun var. Bence bu oyun bozuk.
İşlemci veya ekran kartı herhangi bir şeyden dolayı güç kısıyor olabilir, sıcaklıkları veya driverları vesaire gözden geçir. Denetim masasından güç planını kontrol et, güç tasarrufuna almış olabilirsin. Ayarlarını da aynı şekilde gözden geçir direkt en düşük veya en yükseğe çekmek yerine her ayar için kendin gerekliliğine ve işlemciye yüküne göre ayarla.