RX 6600 sistemde Ghost of Tsushima renk paleti bozuluyor

SyLaS61

Hectopat
Ghosts of Tsushima oynuyorum 6-7 saatim oldu, fakat oyun sinematiklerde açık dünyasında ekran soldan sağa azıcık git gel renk bozuluyor, bazen komple renk değişip geliyor, ama bunlar milisaniyelik beni rahatsız etmeye başladı. Link ten bakabilirsiniz. Başka hiçbir oyunda yaşamıyorum monitörde yeni zaten oyundan sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Linkteki yazdıklarımdan bazıları.
RX 6600
Ryzen 5 5500

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-06 202110.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-06 202110.png
    685,7 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Driverlarınız güncel mi? Güncel olsa dahi DDU ile driverınızı silip temiz bir şekilde tekrar driver kurmayı deneyin.

Öbür oyunlar olarak bahsettiğiniz oyunlar hangi oyunlar, grafik kartınızın üstüne yük bindiren oyunlar mı yoksa daha çok rekabetçi FPS veya MOBA tarzı oyunlar mı? Felaket tellallığı yapmak istemem ancak GPU'nuzda arıza kokuları alıyorum.

Driverlarınız güncel mi? Güncel olsa dahi DDU ile driverınızı silip temiz bir şekilde tekrar driver kurmayı deneyin.

Öbür oyunlar olarak bahsettiğiniz oyunlar hangi oyunlar, grafik kartınızın üstüne yük bindiren oyunlar mı yoksa daha çok rekabetçi FPS veya MOBA tarzı oyunlar mı? Felaket tellallığı yapmak istemem ancak GPU'nuzda arıza kokuları alıyorum.
Sürücüyü zaten yapmıştım sil yükle fakat yine aynı, kastettiğim oyunlar şunlar.
RDR
Sons of The Forest
Battlefield
Bu oyunlarda hiç olduğunu görmedim.

Steam üzerinden oyunun dosyalarının doğruluğunu kontrol eder misiniz?

Ekstradan ekran kartınızı bir süre Furmark'ta deneyebilir misiniz? Benzer "artifact"lar oluşacağını sanmıyorum ancak ben hala GPU'dan şüpheleniyorum.

Steam üzerinden oyunun dosyalarının doğruluğunu kontrol eder misiniz?

Ekstradan ekran kartınızı bir süre Furmark'ta deneyebilir misiniz? Benzer "artifact"lar oluşacağını sanmıyorum ancak ben hala GPU'dan şüpheleniyorum.
Yani sadece bu oyunda olması diğerlerinde olmaması garip olan şey zaten ekran kartında sıkıntı yok bence. Ama neden oluyor onuda anlamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı