Sslonalkrp Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.472 Çözümler 8 11 Temmuz 2023 #1 RAM 16 GB 3200 mHz Ekran kartı RX 6600 Anakart B450M S2H İşlemci Ryzen 5 PRO 4650G İyi geceler. Sistemimin God of War test videolarına baktığımda benim 3-4 katım FPS değerleri mevcut. Fakat ben testlere göre çok daha düşük FPS alıyorum. Ayarlar: 1080p, orijinal, FSR performance: 35-55 FPS arası.
İyi geceler. Sistemimin God of War test videolarına baktığımda benim 3-4 katım FPS değerleri mevcut. Fakat ben testlere göre çok daha düşük FPS alıyorum. Ayarlar: 1080p, orijinal, FSR performance: 35-55 FPS arası.
Çözüm Sslonalkrp 12 Temmuz 2023 Bugün yeni SSD taktım ve oyunu da oraya kurdum. Sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Tamam sorun belli oldu. RAM'in birini görmüyor sistem.
Bugün yeni SSD taktım ve oyunu da oraya kurdum. Sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Tamam sorun belli oldu. RAM'in birini görmüyor sistem.
KS KS Sslonalkrp Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.472 Çözümler 8 12 Temmuz 2023 #11 Bugün yeni SSD taktım ve oyunu da oraya kurdum. Sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Tamam sorun belli oldu. RAM'in birini görmüyor sistem. Artı 0 Eksi Çözüm
Bugün yeni SSD taktım ve oyunu da oraya kurdum. Sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Tamam sorun belli oldu. RAM'in birini görmüyor sistem.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.311 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #12 Sslonalkrp dedi: Bugün yeni SSD taktım ve oyunu da oraya kurdum. Sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı kullanımına bak yüzde 90 civarı değilse işlemcide ya da başka şeylerde sorun var demektir. Sslonalkrp dedi: RAM'in birini görmüyor sistem. Genişletmek için tıkla... Afiyet bal şeker. Artı 0 Eksi
Sslonalkrp dedi: Bugün yeni SSD taktım ve oyunu da oraya kurdum. Sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı kullanımına bak yüzde 90 civarı değilse işlemcide ya da başka şeylerde sorun var demektir. Sslonalkrp dedi: RAM'in birini görmüyor sistem. Genişletmek için tıkla... Afiyet bal şeker.
KS KS Sslonalkrp Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.472 Çözümler 8 12 Temmuz 2023 #13 totra_proska dedi: Ekran kartı kullanımına bak yüzde 90 civarı değilse işlemcide ya da başka şeylerde sorun var demektir. Afiyet bal şeker. Genişletmek için tıkla... SSD'yi 1.Sata slotuna takınca görmüyordu. Birde 2.ye takıp denedim bu sefer gördü. Oyun indikten sonra tekrar gitmiş. Artı 0 Eksi
totra_proska dedi: Ekran kartı kullanımına bak yüzde 90 civarı değilse işlemcide ya da başka şeylerde sorun var demektir. Afiyet bal şeker. Genişletmek için tıkla... SSD'yi 1.Sata slotuna takınca görmüyordu. Birde 2.ye takıp denedim bu sefer gördü. Oyun indikten sonra tekrar gitmiş.