GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'da
www.itopya.com
G24F SS IPS yani super Speed IPS kullanıyor yani tepkime süresi daha düşük yukarı aşağı ergonomik olarak iyi ve 180 Hz
Ben bunları oyun için kullanacağınızı düşünerek attım belirtirseniz ne için kullanacağınızı iyi olur.
Oyun için kullanacağım fakat 180 Hz biraz fazla değil mi? Fazla olmayadabilir pek bilgim yok fakat ileride de kasmadan kullanabileceğim bir monitör istiyorum.
Oyun için kullanacağım fakat 180 Hz biraz fazla değil mi? Fazla olmayabilir de pek bilgim yok fakat ileride de kasmadan kullanabileceğim bir monitör istiyorum.
Hz değerini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz ve monitörün Hz değeri performansı etkilemez sadece FPS'le aralarında fark olursa yırtılmalar olabilir ama FreeSync gibi teknoljiler bunu önlemek için var gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Hz değerini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz ve monitörün Hz değeri performansı etkilemez sadece FPS'le aralarında fark olursa yırtılmalar olabilir ama FreeSync gibi teknoljiler bunu önlemek için var gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.