RX 6600 sisteme oyun önerisi

Vyndc

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
1TB
Ekran kartı
RX 6600
Anakart
B550
İşlemci
R5 5500
Arkadaşlar hayatta kalma olur craft, PvE seviyorum çok eski Metin2 oyuncusuyum uzun süre albion Online oynadım bu tarz oyun var mı BDO, POE, Rise Online, guild wars 2 vb. oynadım Terraria vb. oynadım Far Cry oynadım New World, Lost Ark, Warframe, Ark, Valheim, The Forest, osrs vs. cart curt yani bilindiklerin çoğunu oynadım. Kıtlık çekiyorum yok mu bildiğiniz bir oyun ya hani bir şeyler toplayayım item yapim karakterimi güçlendirim tarzı Online, offline fark etmiyor. Chill farmlamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hayatta kalma olur craft, PvE seviyorum çok eski Metin2 oyuncusuyum uzun süre albion Online oynadım bu tarz oyun var mı BDO, POE, Rise Online, guild wars 2 vb. oynadım Terraria vb. oynadım Far Cry oynadım New World, Lost Ark, Warframe, Ark, Valheim, The Forest, osrs vs. cart curt yani bilindiklerin çoğunu oynadım. Kıtlık çekiyorum yok mu bildiğiniz bir oyun ya hani bir şeyler toplayayım item yapim karakterimi güçlendirim tarzı Online, offline fark etmiyor. Chill farmlamak istiyorum.
Öncelikle hayırlı olsun Sistem için kaldırmayacağı oyun yok desem çok mu iddialı olur ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bekliyoruz bakalım 😎
Ayrıca GTA 5 RDR2 GTA 4 bunlar olabilir. Single oyun olarak.
Minecraft olabilir. aklıma gelmiyor daha.

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun Sistem için kaldırmayacağı oyun yok desem çok mu iddialı olur ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bekliyoruz bakalım 😎
Ayrıca GTA 5 RDR2 GTA 4 bunlar olabilir. Single oyun olarak.
Minecraft olabilir. aklıma gelmiyor daha.

Teşekkür ederim şimdiye kadar hiç bir oyunda sıkıntı yaşamadım şükür, GTA4-5 oynamıştım, Minecraft 2 3 kere bitirdiğim hala ara ara girip oynadığım bi oyun :D RDR 2'yi de bu sistemde oynamak nasip oldu şuan oynuyorum onu da, ultra ayarlarda ortalama 110 fps alıyorum memnunum yani sistemden teşekkür ederim tekrardan.

Teşekkür ederim şimdiye kadar hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım şükür, GTA4-5 oynamıştım, Minecraft 2 3 kere bitirdiğim hala ara ara girip oynadığım bir oyun :D RDR 2'yi de bu sistemde oynamak nasip oldu şu an oynuyorum onu da, Ultra ayarlarda ortalama 110 FPS alıyorum memnunum yani sistemden teşekkür ederim tekrardan.

Ultra ayarlarda 110 FPS almanızın imkânı yok hocam. Sanırım ya çözünürlüğü düşürdünüz ya da FSR performansa falan aldınız. Aynı sisteme sahibim Ultra ayarlarda 60 FPS civarında geziyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Evil West ilginizi çeker mi? Hiç baktınız mı?

Ultra ayarlarda 110 FPS almanızın imkânı yok hocam. Sanırım ya çözünürlüğü düşürdünüz ya da FSR performansa falan aldınız. Aynı sisteme sahibim Ultra ayarlarda 60 FPS civarında geziyordu yanlış hatırlamıyorsam.
1080P Çözünürlükte FSR ile alıyorum hocam evet.

Evil West ilginizi çeker mi? Hiç baktınız mı?

Hiç bakmamıştım ama bakacağım, teşekkür ederim.

RDR2'de FSR görüntüyü çok bozuyor. Onun yerine ayar kısmak daha mantıklı.

Ben sırf görüntü daha da iyi olsun diye çözünürlüğü de arttırıp 40FPS sabit oynamıştım oyunu. Açıkçası RDR2 gibi bir oyunda FPS'den ziyade görüntü kalitesine daha çok önem verirdim ben olsam. Çünkü oyun görsel anlamda sanat eseri.

Ben sırf görüntü daha da iyi olsun diye çözünürlüğü de arttırıp 40FPS sabit oynamıştım oyunu. Açıkçası RDR2 gibi bir oyunda FPS'den ziyade görüntü kalitesine daha çok önem verirdim ben olsam. Çünkü oyun görsel anlamda sanat eseri.

Ben zamanında RX 570 Xbox ayarları ve görüntü ölçeklendirme 1.500 ile 35 FPS oynayarak bitirmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı