RX 6600 WattMan hatası nasıl çözülür?

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:Kingston KC3000 1TB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
Windows 10 Pro kullanıyorum. Format yeni attım. AMD'nin 24.9.1 sürümünü indirdim. Stabil diyorlardı. Yine WattMan hatası aldım. Başka nasıl çözebilirim?
RX 6600 ekran kartım var.

WattMan hatası ne? Öyle bir hata mı var?
Bayağı duydum fakat, RX 560 kartında 1 kere bile yaşamadım. 6600'e özel bir şey galiba bu bir sürü 6600 WattMan hatası var... Neyden dolayı oluyor onu bile bilmiyorum.

Windows 10 Pro kullanıyorum. Format yeni attım. AMD'nin 24.9.1 sürümünü indirdim. Stabil diyorlardı. Yine WattMan hatası aldım. Başka nasıl çözebilirim?

@TheMaZi, ben Wattman'ın ne olduğunu biliyorum.

WattMan bir hata değildir, performans ayarlarının sıfırlandığına dair bir bildirimdir, sisteme reset bile atsanız bu uyarıyı alırsınız.

Kısaca WattMan deyince bir şey anlaşılmaz, sorunu açıklaması için böyle yazdım.

@TheMaZi, ben Wattman'ın ne olduğunu biliyorum.

WattMan bir hata değildir, performans ayarlarının sıfırlandığına dair bir bildirimdir, sisteme reset bile atsanız bu uyarıyı alırsınız.

Kısaca WattMan deyince bir şey anlaşılmaz, sorunu açıklaması için böyle yazdım.
Sağolun.

Kanka driverı sil, yeniden kurarken sadece yazılımı kur adrelanin Launcher'ı kurma ben cöyle çözmüştüm RX580'de belki işe yarar sende de <3

Windows 11 yükleyip güncel sürücüyü kur. 1 yıldan eski bir sürücüyü kurmanın manası yok. Ayrıca nerede ne yaparken Wattman alıyorsun?
Format attıktan sonra ilk hatayı chrome da gezinirken yedim. @the Prodigy
Ayrıca düşük voltaj yaparsak düzeliy diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı