Çözüldü RX 6600 XT ekran kartı takınca görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba,
Ben yeni işlemci(R5-5600) yeni ekran kartı(RX 6600 XT) aldım fakat bugün takmaya çalışırken her şey düzgün gitti fakat çalıştırdığında ne fanlar çalışıyor ne görüntü geliyordu. Ben de sizden fikir almak istedim.
Yazan olursa detayları paylaşırım.
Sistem;
Anakart: A320M S2H rev1.X
RAM: 8 gbx2.
PSU: 500W80+Plus
Soğutma: Stok işlemci fanı, 4 adet kasa fanı.
Yeni işlemciyi takmak için eski işlemciyi çıkartırken yuvaya çok az miktarda termal macun döküldü, onun dışında kurulumda yanlış yaptığımı düşünmüyorum.

Çok teşekkür ederim senden ricam benim yüzümü güldürdün bende sana gönlümden kopan bir şey versem yasak mı acaba burada.

Yani yasak degildir sanirim. Nasil vereceksiniz zaten forum uzerinden? Ama yani kendinizi bir şey vermek zorunda dusunmeyin.

Çok teşekkür ederim senden ricam benim yüzümü güldürdün bende sana gönlümden kopan bir şey versem yasak mı acaba burada.

Hayır sorun yok teşekkür ederim ya DP kablosu bozuk ya da monitörün DP girişidir başka seçenek bulamadım 😀
Ekran kartini sifir mi aldiniz?

Evet o yüzden sanmıyorum ekran kartının DP girişinde sorun olabileceğini zaten 165 Hz ile 180 Hz arasında çok bir fark olacağını sanmıyorum.

Evet yeterlidir. Hayirli olsun. O yuzden sormustum kart yeni mi diye. Belki ikinci el ise kart girisinde sorun olabilir diye. Ama evet sorun %50 kablo %50 monitorde.

Evet yeterlidir. Hayirli olsun. O yuzden sormustum kart yeni mi diye. Belki ikinci el ise kart girisinde sorun olabilir diye. Ama evet sorun %50 kablo %50 monitorde.

Eski ekran kartımın DP girişinde problem var diye düşünmüştüm fakat galiba monitörümde var farklı bir kablo ile deneyip olmaz ise monitörü garantiye göndermeyi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı