Çözüldü RX 6600 XT ekran kartı takınca görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba,
Ben yeni işlemci(R5-5600) yeni ekran kartı(RX 6600 XT) aldım fakat bugün takmaya çalışırken her şey düzgün gitti fakat çalıştırdığında ne fanlar çalışıyor ne görüntü geliyordu. Ben de sizden fikir almak istedim.
Yazan olursa detayları paylaşırım.
Sistem;
Anakart: A320M S2H rev1.X
RAM: 8 gbx2.
PSU: 500W80+Plus
Soğutma: Stok işlemci fanı, 4 adet kasa fanı.
Yeni işlemciyi takmak için eski işlemciyi çıkartırken yuvaya çok az miktarda termal macun döküldü, onun dışında kurulumda yanlış yaptığımı düşünmüyorum.

Merhaba,
Ben yeni işlemci(R5-5600) yeni ekran kartı(RX 6600 XT) aldım fakat bugün takmaya çalışırken her şey düzgün gitti fakat çalıştırdığında ne fanlar çalışıyor ne görüntü geliyordu. Ben de sizden fikir almak istedim.
Sistem;
Yeni işlemciyi takmak için eski işlemciyi çıkartırken yuvaya çok az miktarda termal macun döküldü, onun dışında kurulumda yanlış yaptığımı düşünmüyorum.
EZ debug LED uyarı ışığı yanıyormu?

Şöyle köşeye azıcık termal macun geldi bundan dolayı çalışmıyor olabilir mi?

Ekran karti kalabilir. Islemciyi eski olani takip BIOS Update yapmayi deneyin.

Şimdi onun ile uğraşıyor şu an o kadar boşluktayımki ne yapacağımı şaşırdım 🙂

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    152 KB · Görüntüleme: 18
1744742909506.png

Buradan bahsediyorsan sorun olmaz ama orayi direk pecete ile silsen gecer zaten.

Şöyle köşeye azıcık termal macun geldi bundan dolayı çalışmıyor olabilir mi?

Şimdi onun ile uğraşıyor şu an o kadar boşluktayımki ne yapacağımı şaşırdım 🙂
Anakartın sağ üstünde 4 tane alt alta sıralı ışıklar var uyarı ışığı geliyorsa daha net yardımcı olabiliriz. Tabi anakartınızda varsa.

Merhaba,
Sistem;
O Sisteme kalitesiz bi 500W kullanıyorsanız ondanda kaynaklanıyor olabilir.

Anakartın sağ üstünde 4 tane alt alta sıralı ışıklar var uyarı ışığı geliyorsa daha net yardımcı olabiliriz. Tabii anakartınızda varsa.

O sisteme kalitesiz bir 500W kullanıyorsanız ondanda kaynaklanıyor olabilir.

Bence islemci kaynakli. BIOS'tan dolayi. Bir eski islemciyi taksin goruntu alirsa sorun yok demektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı