Çözüldü RX 6600 XT ekran kartı takınca görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba,
Ben yeni işlemci(R5-5600) yeni ekran kartı(RX 6600 XT) aldım fakat bugün takmaya çalışırken her şey düzgün gitti fakat çalıştırdığında ne fanlar çalışıyor ne görüntü geliyordu. Ben de sizden fikir almak istedim.
Yazan olursa detayları paylaşırım.
Sistem;
Anakart: A320M S2H rev1.X
RAM: 8 gbx2.
PSU: 500W80+Plus
Soğutma: Stok işlemci fanı, 4 adet kasa fanı.
Yeni işlemciyi takmak için eski işlemciyi çıkartırken yuvaya çok az miktarda termal macun döküldü, onun dışında kurulumda yanlış yaptığımı düşünmüyorum.

Çözüm
Hemen deneyip dönüyorum sizden ricam biraz bekler misiniz acaba.

Sorun yok. Nasil yapilacagini mesaja ekledim eger bilmiyor iseniz. Bu arada merak ettim eski islemciyi ilk takip goruntu alamadiginiz zaman hiç mi ekran karti takmamistiniz?

Sorun yok. Nasil yapilacagini mesaja ekledim eger bilmiyor iseniz. Bu arada merak ettim eski islemciyi ilk takip goruntu alamadiginiz zaman hiç mi ekran karti takmamistiniz?

APU zannediyordum biraz kendimden utandım kusura bakmayın.

GA-A320M-S2H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global buradan guncel BIOS'u indirin ve guncelleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu anda BIOS'tan çıkamıyorum.

Hata mi aliyorsunuz? Yoksa cikinca geri mi giriyor?

Bekliyorum hocam BIOS Update sonrasi islemci sorun cikartmaz diye tahmin ediyorum. Eger yeni kartta problemli degil ise sorunsuz devam edersiniz.
Umarim elektrikleriniz kesilmez.

Bekliyorum hocam BIOS Update sonrasi islemci sorun cikartmaz diye tahmin ediyorum. Eger yeni kartta problemli degil ise sorunsuz devam edersiniz.

Update sonrası işlemci ve ekran kartını takacağım fakat kötü bir haberim var yeni işlemcimin pininin köşesinede termal macun değdi fotoğraf atacağım birazdan Update sonrası her şey için teşekkürler Update yapıp geliyorum.

BIOS Update sürümünü neye göre seçeceğim acaba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı