RX 6600 XT FurMark testi sonucu normal mi?

Prime Ghost

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2. el RX 6600 XT aldım. Kasanın yan cam açıkken derece bu şekilde sonuç normal mi?

FPS biraz az, kartın termal bakıma ihtiyacı var. Kendi kartımla 155 FPS alıyorum.

FPS biraz az, kartın termal bakıma ihtiyacı var. Kendi kartımla 155 FPS alıyorum.
2. el aldığım kartın sahibinin yaptığı furmark testi Temp:62 Hotspot:77 idi tam ekran furmark değilde pencereli furmark yapıyordu acaba sıcaklık bundan dolayı mı onda düşük çıktı? Ben tam ekranda yaptım çünkü.

FPS'in düşük olmasının sebebi işlemcimin 1600 AF olmasından kaynaklı olabilir.

Onun testinde FPS nedir? Ufak çözünürlükten dolayı sıcaklık bu kadar değişmez. Klimalı ortamda yaptı ya da fanla destekledi kartı. Yada senin kasanın hava akışı kötü.

Onun testinde FPS nedir? Ufak çözünürlükten dolayı sıcaklık bu kadar değişmez. Klimalı ortamda yaptı ya da fanla destekledi kartı. Yada senin kasanın hava akışı kötü.
Onunda Avg Fps 125

Kasam ise Gameline Armor V3 ve yan cam açık şekildeydi.

FPS dediğim gibi fazla düşük. Ben almazdım. Sıcaklıkları da yüksek.

Evet, driver kurmasam FurMark açılmaz zaten.

Açılıyor hocam bende yeni kart aldım.

FPS'in FurMark testinde bir etkisi yok diye biliyorum fakat kart biraz sıcak belki fan hızını yükseltirseniz düşebilir. Bu arada kartın içi açılmış mı? Termal bakım ne zaman ne ile yapılmış vs bunları sordunuz mu?

Son düzenleme:
Kartın içi hiç açılmadı güvenlik bandı duruyor 3 senelik kartmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…