Prime Ghost
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, 2. el RX 6600 XT aldım. Kasanın yan cam açıkken derece bu şekilde sonuç normal mi?
2. el aldığım kartın sahibinin yaptığı furmark testi Temp:62 Hotspot:77 idi tam ekran furmark değilde pencereli furmark yapıyordu acaba sıcaklık bundan dolayı mı onda düşük çıktı? Ben tam ekranda yaptım çünkü.FPS biraz az, kartın termal bakıma ihtiyacı var. Kendi kartımla 155 FPS alıyorum.
2. el aldığım kartın sahibinin yaptığı FurMark testi Temp: 62 Hotspot: 77 idi tam ekran FurMark değil de pencereli FurMark yapıyordu acaba sıcaklık bundan dolayı mı onda düşük çıktı? Ben tam ekranda yaptım çünkü.
FPS'in düşük olmasının sebebi işlemcimin 1600 AF olmasından kaynaklı olabilir.
Onunda Avg Fps 125Onun testinde FPS nedir? Ufak çözünürlükten dolayı sıcaklık bu kadar değişmez. Klimalı ortamda yaptı ya da fanla destekledi kartı. Yada senin kasanın hava akışı kötü.
Merhaba arkadaşlar, 2. el RX 6600 XT aldım. Kasanın yan cam açıkken derece bu şekilde sonuç normal mi?
Eki Görüntüle 2618230
Evet, driver kurmasam FurMark açılmaz zaten.DDU ile kendi driverlarınızı silip kartın driverlarını kurdunuz mu?
Evet, driver kurmasam FurMark açılmaz zaten.
Kartın içi hiç açılmadı güvenlik bandı duruyor 3 senelik kartmış.Açılıyor hocam bende yeni kart aldım.
FPS'in FurMark testinde bir etkisi yok diye biliyorum fakat kart biraz sıcak belki fan hızını yükseltirseniz düşebilir. Bu arada kartın içi açılmış mı? Termal bakım ne zaman ne ile yapılmış vs bunları sordunuz mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.