RX 6600 XT Oyun Performansı | QP Helenid

Konforlu çünkü. En iyisini koy gerisine karışma mantığı var. Şimdi kalkıp XFX veya ne bileyim Palit, Inmo3D koyup risk almak istemiyorlar. İnsanlar dönüp size güvendik aldık bu kart ısınıyor vs. şeklinde şikayete uğramamak için.

Haklısınız da ben de gidip en bilinmeyen modelleri koysunlar demiyorum. ROG önceki yıllarda tek başına hep tepe modeldi ama artık rakipleri var, birçok seride en iyisi bile değil. AMD’de örneğin Powercolor Red Devil kartlar net şekilde daha iyi. Palit Gamerock, RTX 3000 serisinde aynı segmentte ROG ile. Suprim X modelleri örneğin bu nesilde en iyi kartlar belki de. EVGA FTW3 de hiçbir zaman baş ağrıtmaz, RMA’sı yeter. Yani bunları görmek istiyorum asıl ben, gidip Galax, Inno3D, Colorful koymasınlar tabii (ki o markaların bile üst segment serileri var da yaygın markalar değiller)

Mesela beyaz bir setup kuracaklarsa biliyorum ki beyaz ROG kullanılacak, kaçarı yok kesinlikle. Gigabyte Vision, Zotac Twin Edge White, Powercolor Hellhound White görmek de isterim arada çeşitlilik anlamında. Biliyorum Zotac daha gürültülü çalışacak ama o da iki fanlı örneğin, daha kompakt setup kurabilirsin onunla, onun da avantajı o.

Şuan ki fiyatını görsen kalp krizi geçirebilirsin hocam. Tabi ki bu fiyatla Technopat'ın bir ilgisi yok malum sebepler yüzünden ama yine de bu fiyatları görmek gerçekten üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…