RX 6600 XT sıcaklık değerleri iyi mi?

@Asrevya 5500'e çok rahat bulunuyordu hocam neyse sağlık olsun
Aynen öyle ancak o fan benim aklımda kaldı farketmemiştim onu geldiğinde bi test yapıp tekrar atacağım

@Michal Krizo yarın büyük ihtimalle kart gelecek, test için hangi programları indirmem gerekiyor ve testlerde hangi ayarda yapayım testi kaç dakika falan söyleysen sevinirim.

Son düzenleme:
@Asrevya yukarıda dediğim ayarları yapıp 10dk FurMark 1 testi yapsanız yeterli. 75 dereceyi geçmesin, fanları otomatikte bırakın. Onun dışında oynayacağınız oyunları oynayarak test etseniz yeterli.

@Asrevya yukarıda dediğim ayarları yapıp 10dk FurMark 1 testi yapsanız yeterli. 75 dereceyi geçmesin, fanları otomatikte bırakın. Onun dışında oynayacağınız oyunları oynayarak test etseniz yeterli.
Fotoğraf atamıyorum da video yükledim onu izlermisiniz testin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

10dk test sonucu sıcaklık 60 derece fan hızı 87

Fotoğraf atamıyorum da video yükledim onu izlermisiniz testin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

10dk test sonucu sıcaklık 60 derece fan hızı 87
Ekran kartı sıcaklığı normalde sıcak nokta kısmı biraz yüksek.
95-100 dereceye kadar normal diye biliyorum ancak 110 derece biraz fazla geldi bana.

Satıcı arkadaş kartın termal macun değişimi yapmışmı daha önce veya kartın içi hiç açılmış mı acaba bilginiz varmı?

Satıcıya ulaşma imkanınız yoksa ekran kartını çıkarıp, kartın alt yüzey kısmında 3-4 tane vida olacak. Orada ki vidanın birinin üzerinde kağıt olması gerekli. O kağıdı görebiliyor musunuz?

Ondan ayrı, fan bloklarında tozlanma v.s. görebiliyor musunuz?

Fotoğraf atamıyorum da video yükledim onu izler misiniz testin.

10dk test sonucu sıcaklık 60 derece fan hızı 87.

Fan hızı 87 olmasına ragmen 60 derece bir tık yüksek geldi ekstra olarak hotspotun 110 derece olması garip.

Ekran kartı sıcaklığı normalde sıcak nokta kısmı biraz yüksek.
95-100 dereceye kadar normal diye biliyorum ancak 110 derece biraz fazla geldi bana.

Satıcı arkadaş kartın termal macun değişimi yapmışmı daha önce veya kartın içi hiç açılmış mı acaba bilginiz varmı?

Satıcıya ulaşma imkanınız yoksa ekran kartını çıkarıp, kartın alt yüzey kısmında 3-4 tane vida olacak. Orada ki vidanın birinin üzerinde kağıt olması gerekli. O kağıdı görebiliyor musunuz?

Ondan ayrı, fan bloklarında tozlanma v.s. görebiliyor musunuz?
İletişimde sorun yok hocam güvenlik bandı hala üzerinde kartın

Fan bloklarında tozlanma varmı peki?
Ayrıca, kartın tüm fanları dönüyor mu ve eşit hızda mı dönüyorlar?
Yani yavaş çalışan fan varmı?
Eşit hocam kontrol ettim

@UnFrGvnG satıcı ile konuştum hotspot sıcaklığı ile ilgili ve dediği şey ise şu: yeni nesil kartların hepsi böyle ondan bişey olmaz dedi 120 gören kartlar var dedi

Son düzenleme:
Geri
Yukarı