RX 6600 XT sistem RDR2'de Hub ayarlarında 85-95 FPS alıyor

halimm31

Hectopat
Daha fazla  
RX 6600 XT kullanıyorum ve RDR2 1080p Hub optimized ayarlarda 85-95 arası alıyorum ancak YouTube'da aynı kartla ve aynı ayarla 110-120 arası FPS alan benchmark testi var. Neden bu kadar fark var aynı kart değil mi sonuçta?

2x8 kullanıyorum
15-20 fps'lik bir düşüş var. Laptop modelleri farklı ise; bilgisayarın ısınması etki ediyor olabilir. Sürücüler de yaptığın ayarlar performans düşüşüne neden olabilir. Şarjda takılı oynayıp oynamamaya göre bile fps düşüşü yaşanabilir. Videoyu tekrar açıp laptopun modeline bak. Farklı ise %80 ısınmadan kaynaklıdır.

15-20 FPS'lik bir düşüş var. Laptop modelleri farklı ise; bilgisayarın ısınması etki ediyor olabilir. Sürücüler de yaptığın ayarlar performans düşüşüne neden olabilir? Şarjda takılı oynayıp oynamamaya göre bile FPS düşüşü yaşanabilir. Videoyu tekrar açıp laptopun modeline bak. Farklı ise %80 ısınmadan kaynaklıdır.

Yalnız masaüstü kullanıyorum laptop değil. Videoda ki de laptop değil.

15-20 FPS'lik bir düşüş var. Laptop modelleri farklı ise; bilgisayarın ısınması etki ediyor olabilir. Sürücüler de yaptığın ayarlar performans düşüşüne neden olabilir? Şarjda takılı oynayıp oynamamaya göre bile FPS düşüşü yaşanabilir. Videoyu tekrar açıp laptopun modeline bak. Farklı ise %80 ısınmadan kaynaklıdır.

65-70 arası gidip geliyor ısınmada bir sorun da yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı