RX 6600 XT kullanıyorum ve RDR2 1080p Hub optimized ayarlarda 85-95 arası alıyorum ancak YouTube'da aynı kartla ve aynı ayarla 110-120 arası FPS alan benchmark testi var. Neden bu kadar fark var aynı kart değil mi sonuçta?
Sistem bileşenlerini yaz lütfen.
Ram 2x8 GB mı yoksa düz 16 GB mı?16 GB 3000MHz RAM ve i510400 işlemci.
RAM 2x8 GB mı yoksa düz 16 GB mı?
15-20 fps'lik bir düşüş var. Laptop modelleri farklı ise; bilgisayarın ısınması etki ediyor olabilir. Sürücüler de yaptığın ayarlar performans düşüşüne neden olabilir. Şarjda takılı oynayıp oynamamaya göre bile fps düşüşü yaşanabilir. Videoyu tekrar açıp laptopun modeline bak. Farklı ise %80 ısınmadan kaynaklıdır.2x8 kullanıyorum
15-20 FPS'lik bir düşüş var. Laptop modelleri farklı ise; bilgisayarın ısınması etki ediyor olabilir. Sürücüler de yaptığın ayarlar performans düşüşüne neden olabilir? Şarjda takılı oynayıp oynamamaya göre bile FPS düşüşü yaşanabilir. Videoyu tekrar açıp laptopun modeline bak. Farklı ise %80 ısınmadan kaynaklıdır.
15-20 FPS'lik bir düşüş var. Laptop modelleri farklı ise; bilgisayarın ısınması etki ediyor olabilir. Sürücüler de yaptığın ayarlar performans düşüşüne neden olabilir? Şarjda takılı oynayıp oynamamaya göre bile FPS düşüşü yaşanabilir. Videoyu tekrar açıp laptopun modeline bak. Farklı ise %80 ısınmadan kaynaklıdır.
Fabrika tarafından veya evde overclock yapılmış bir model olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.