RX 6600 XT vs RTX 3060 12 GB

Kimse kusura bakmasın o trafo ancak kendisini tokatlar. İkisini de kullanmasak bilmeyeceğiz. DLSS ve RT isteyen de RTX 4000 serisi alsın.

Saf güç olarak bakıyor isek 6600 XT daha iyidir ancak DLSS işe girdiğin de iş değişiyor 3060 12 GB VRAM sayesin de DLSS sayesin de daha uzun yıllar gider.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem için çok teşekkürler. Anakartı değiştirmessek bir sorun çıkarır mı ki?

Hayır bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum sadece bulunması gereken özellikler bu anakartta olmuyor fakat ben de bu özelliklerin ne olduğunu bilmiyorum biraz araştırma yapmak gerekiyor :).

Saf güç olarak bakıyor isek 6600 XT daha iyidir ancak DLSS işe girdiğin de iş değişiyor 3060 12 GB VRAM sayesin de DLSS sayesin de daha uzun yıllar gider.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ağa bende ikisi de var bana test videosu atıyorsun. Yemişim 3060'ın VRAM'ini ve DLSS'ini sanırsın DLSS 3.0 var. RT performansı zaten zayıf.

O kadar oyun denedim bir tanesinde bile 6600 XT'yi geçemedi, hayır işin komik yanı gidip 170W güç tüketiyor daha düşük performans verirken. 6600 XT'yi overclock yaptığımda 3060'ın DLSS ile verdiği performansı verip yine daha az güç tüketiyor.

1 ay dayanabildim o karta, oyun anlamında hiçbir olayı yok. GTX 1050 Ti'da da 4 GB VRAM vardı 1060 3 GB'ı geçebildi mi? Hayır. Kart vasat olduktan sonra VRAM miktarının bir olayı yok.

Ağa bende ikisi de var bana test videosu atıyorsun. Yemişim 3060'ın VRAM'ini ve DLSS'ini sanırsın DLSS 3.0 var. RT performansı zaten zayıf.

O kadar oyun denedim bir tanesinde bile 6600 XT'yi geçemedi, hayır işin komik yanı gidip 170W güç tüketiyor daha düşük performans verirken. 6600 XT'yi overclock yaptığımda 3060'ın DLSS ile verdiği performansı verip yine daha az güç tüketiyor.

1 ay dayanabildim o karta, oyun anlamında hiçbir olayı yok. GTX 1050 Ti'da da 4 GB VRAM vardı 1060 3 GB'ı geçebildi mi? Hayır. Kart vasat olduktan sonra VRAM miktarının bir olayı yok.

H-hocam...AMD sorunlu :).

H-hocam...AMD sorunlu :).

Bu bile oyun için 3060 almaya bir bahane değil. Bak iş konusunu ayrı tutuyorum, CUDA çekirdekleri akıyor. RT ve DLSS dediler ee RTX 4000 serisiyle denedim 3000 serisinin RT ve DLSS özelliğine sümüğünü atmaz öyle uçurum var arada.

Bugün giriş seviye bir NVIDIA alınacaksa 4060 alınmalı. 3060 falan devri geçti onların.

Oyunları Full ayara aldığında VRAM'in olayı anlarsın, ayrıca Sen işe ov katıyorsun, 3060'da overclock yapalım o zaman? Saçmalık ötesi yemişim teknolojileri diyorsun zaten kartı sattıran şeyler bunlar, Ayrıca NVIDIA'nın sunduğu özellikler daha cezbedici, bu sene çıkmış olan Hogwarts Legacy'nin VRAM kullanımı görmedin sanırım, 2 sene sonra bunun 12 GB olamayacağı ne malum? Teknolojisiz sadece saf güçte daha iyi olan kartı aldırmak mı mantıklı olan?

ÖRNEK

Technopat Haberler

Geri
Yukarı