RX 6600'lü sistem çalışıyor ama görüntü gelmiyor

Aspire

Femtopat
Katılım
10 Haziran 2023
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam dostlar, bilgisayarımı alalı 6 ay falan oldu ve son 1 haftadır bu konudan muzdaribim. İnternet üzerindeki bir sürü çözümü denemiştim ama hiçbir şekilde düzeltemedim. Ve en sonunda hatanın anakartımın yanmasıyla alakalı bir şey olduğunu öğrendim. Elimde i3 12. nesil işlemci, 8x2 XPG SR-30 modeli, ekran kartı RX6600, anakart ve M.2 SSD ise ASUS H610M-K D4 ve son olarak WD SN570 500GB Blue bileşenlerinden oluşmaktadır. Sistemi Gaming gen adlı siteden aldım, sizce servise göndersem ne kadar maliyeti olur? Buzzer ile tespit ettiğimde 1 uzun 2 kısa olmak üzere bip sesi çıkartıyor.
 
Bilgisayar söküp takmayı biliyorsan anakartı çıkarıp kutusuyla direkt ASUS'a gönderebilirsin. Garanti kapsamına alınacaktır. Arızanın anakart kaynaklı olduğuna emin değilsen ya da PC söküp takmayı bilmiyorsan kasayı bütün halinde Gaming.gen'e gönder.

Teşekkürler, ilk önce ASUS'a göndermeyi deneyeceğim umarım işe yarar.
 
Teşekkürler, ilk önce ASUS'a göndermeyi deneyeceğim umarım işe yarar.

Yarar tabii. O PC'deki her paçra sana ait ve üreticileri tarafından garantili. Anakartınız arıza verdi diye yolla gerekeni yapacaklardır. Büyük ihtimalle değişim çıkar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı