Çözüldü RX 6600'lü sistemde CS 2 30-50 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

erhan753

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2x8 DDR4 CL 18
Ekran kartı
RX 6600
Anakart
Asrock H610m
İşlemci
i5 12400f
Yeni hazır sistem aldım Valorant oyunun da 500-600 FPS alıyorum. Fakat CS 2 oyununda her şey en düşükte 30-50 FPS alıyorum. Bunun sebebi nedir? En yüksek ayarlarda ise 10 FPS alıyorum.

Çözüm
Bilgisayarı oyun inerken gece açık bırakmıştım ve gereksiz güç tüketmesin diye güç tasarrufuna almıştım ve nihai performans açmayı unutmuşum öyle kalmış.
Yeni hazır sistem aldım Valorant oyunun da 500-600 FPS alıyorum. Fakat CS 2 oyununda her şey en düşükte 30-50 FPS alıyorum. Bunun sebebi nedir? En yüksek ayarlarda ise 10 FPS alıyorum.

Hangi driver sürümü yüklü? Bende de RX6600 var 300 400 FPS'de oynuyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende bu şekilde.

Bilgisayarı oyun inerken gece açık bırakmıştım ve gereksiz güç tüketmesin diye güç tasarrufuna almıştım ve nihai performans açmayı unutmuşum öyle kalmış.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…