eren34459
Centipat
- Katılım
- 24 Aralık 2022
- Mesajlar
- 1.625
- Çözümler
- 4
Konu 2 yıl önce.Konu 'R5 3600 sistemde Witcher 3 ani FPS düşüşü'
R5 3600 sistemde Witcher 3 ani FPS düşüşü
Konu 2 yıl önce.Konu 'R5 3600 sistemde Witcher 3 ani FPS düşüşü'
R5 3600 sistemde Witcher 3 ani FPS düşüşü
Birde eklemeyi unuttum videoda görünce dikkatimi çekti. Ben DX12’de çalıştırıyorun oyunu.Seninki yeni versiyonudur o yüzden. Benim 3300X ve 6600 XT sistemde de Novigrad düşüyor ama eskisinde. yenisini denemedim.
Birde eklemeyi unuttum videoda görünce dikkatimi çekti. Ben DX12’de çalıştırıyorun oyunu.
Doğrudur hocam valla. O zaman dediğiniz gibi yeni sürümde sorun var.Seninkini dediğim gibi "remaster" olanı. DX12 eski Witcher 3'da zaten yoktu.
Doğrudur hocam valla. O zaman dediğiniz gibi yeni sürümde sorun var.
Hocam şimdi WattMan yedim ve afterburner core clock kendi kendine 2699dan 2709 a çıkardı bu WattMan ile mi alakalı? Garip kısmı afterburner resetliyorum ama 2699a dönmüyor?Şu videoyu 1:18'den itibaren izle orası Novigrad. 13900K ve RTX 4090 sistemde bile %80'lere düşüyor ekran kartı next-gen versiyonunda, eskisinde ise %99.
Gördüğün gibi sıkıntılı.
Ben herhangi bir OC yapmadım 2699 da memory ise 2188de voltage temp falan dokunmuyorum bile OC yapmadım yani.@eren34459 Afterburner üzerinden OC denediysen geçmiş olsun, programı sil reset at öyle kurtulursun oradaki ayarlar Radeon Software ile çakışıyor. Hayır yapmadıysan her Wattman sonrası sisteme bir reset atmak iyidir çünkü ayarları çok iyi yükleyemiyor hatadan sonra. Bir kendisine getirmek şart.
Reset atsam olur mu?@eren34459 Afterburner üzerinden OC denediysen geçmiş olsun, programı sil reset at öyle kurtulursun oradaki ayarlar Radeon Software ile çakışıyor. Hayır yapmadıysan her Wattman sonrası sisteme bir reset atmak iyidir çünkü ayarları çok iyi yükleyemiyor hatadan sonra. Bir kendisine getirmek şart.