EmrehanGulec
Centipat
Daha fazla
RX 6600 XT daha iyi olur.
Bu arada alacağın sistemde PSU ve soğutucu kronik sorunlu değiştirmeni öneririm.
Bunları öneririm:
![]()
MSI MAG A650BN 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A650BN 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A650BN 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakart olarak da bunu al:![]()
Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.426,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önerdiğiniz sıvı soğutmada RGB mevcutmu acaba videosu varsa atabilir misiniz baktım ama bulamadım malum kasada warcry RGB'siz olsun istemiyorum o yüzden.
Şimdi baktım da rgblisi ayrı bir model sanırım ekstra 1000TL maaliyetli galiba aynı performansta veya benzer performansta RGB'li öneriniz var mıdır acaba?