T Theomer1386 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #1 Merhaba, iyi Sosyaller 1 hafta önce aldığım sistemimde ekran kartımda coil whine tespit ettim. Ürünün hala 2 yıllık garantisi duruyor. Sizce garantiye versem sorunum çözülür mü? Testi Valorant'ta FPS limitini kapatıp açarak yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada ses Furmark testi yaparken çıkmadı. Son düzenleme: 21 Mart 2023
Merhaba, iyi Sosyaller 1 hafta önce aldığım sistemimde ekran kartımda coil whine tespit ettim. Ürünün hala 2 yıllık garantisi duruyor. Sizce garantiye versem sorunum çözülür mü? Testi Valorant'ta FPS limitini kapatıp açarak yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada ses Furmark testi yaparken çıkmadı.
Ali Burak Kilopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 485 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #2 Bu sorun çözülebilir bir şey değil hocam belki FPS sınırlaması koyarsanız kart daha az yüke girerse azalabilir. Artı 0 Eksi
Bu sorun çözülebilir bir şey değil hocam belki FPS sınırlaması koyarsanız kart daha az yüke girerse azalabilir.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 21 Mart 2023 #3 Coil Whine sorununun bir çözümü yok maalesef. Karta yük binince otomatik olarak geilr. FPS kısıtlaması yaparsanız ses azalır. Artı 0 Eksi
Coil Whine sorununun bir çözümü yok maalesef. Karta yük binince otomatik olarak geilr. FPS kısıtlaması yaparsanız ses azalır.
KS KS T Theomer1386 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #4 Ali Burak dedi: Bu sorun çözülebilir bir şey değil hocam Genişletmek için tıkla... Berkay Krz dedi: Coil Whine sorununun bir çözümü yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Garantiye yollasam bile düzelmez mi hocam? Artı 0 Eksi
Ali Burak dedi: Bu sorun çözülebilir bir şey değil hocam Genişletmek için tıkla... Berkay Krz dedi: Coil Whine sorununun bir çözümü yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Garantiye yollasam bile düzelmez mi hocam?
2 238849 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 1.411 Çözümler 1 21 Mart 2023 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki psu değiştirmek sorununuzu çözebilir. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki psu değiştirmek sorununuzu çözebilir.
Ali Burak Kilopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 485 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #6 Değiştirse bile yine aynı ses çıkar hocam. Elektriğin bobinlerden geçerken çıkardığı bir ses yapacak bir şey yok yani. Artı 0 Eksi
Değiştirse bile yine aynı ses çıkar hocam. Elektriğin bobinlerden geçerken çıkardığı bir ses yapacak bir şey yok yani.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 21 Mart 2023 #7 mehmetefe0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki psu değiştirmek sorununuzu çözebilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam çözmez bende Frisby 600W PSU vardı şimdi NZXT C650 var hala coil whine sorunu var. Theomer1386 dedi: Garantiye yollasam bile düzelmez mi hocam? Genişletmek için tıkla... Kartların %95'inde olan bir problem. Artı 0 Eksi
mehmetefe0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki psu değiştirmek sorununuzu çözebilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam çözmez bende Frisby 600W PSU vardı şimdi NZXT C650 var hala coil whine sorunu var. Theomer1386 dedi: Garantiye yollasam bile düzelmez mi hocam? Genişletmek için tıkla... Kartların %95'inde olan bir problem.
Ali Burak Kilopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 485 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #8 ASUS marka GPU'larda daha yoğun bobin tasarımlarıyla önüne geçtiklerini vs. okumuştum ancak hangi serilerde öyledir bilemem. Artı 0 Eksi
ASUS marka GPU'larda daha yoğun bobin tasarımlarıyla önüne geçtiklerini vs. okumuştum ancak hangi serilerde öyledir bilemem.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 21 Mart 2023 #9 Ali Burak dedi: ASUS marka GPU'larda daha yoğun bobin tasarımlarıyla önüne geçtiklerini vs. okumuştum ancak hangi serilerde öyledir bilemem. Genişletmek için tıkla... Dual serilerinde mevcut. Rog'da çok az diye biliyorum fakat o kadar para vermeye değer mi tartışılır. O paraya üst bir segment GPU alınır. Artı 0 Eksi
Ali Burak dedi: ASUS marka GPU'larda daha yoğun bobin tasarımlarıyla önüne geçtiklerini vs. okumuştum ancak hangi serilerde öyledir bilemem. Genişletmek için tıkla... Dual serilerinde mevcut. Rog'da çok az diye biliyorum fakat o kadar para vermeye değer mi tartışılır. O paraya üst bir segment GPU alınır.