YusoZ
Centipat
Daha fazla
Ben RX 6600 kullanıyorum benim de Minecraft'ta arada bir takılma oluyor ama Fortnite hiç oynanmıyor. Çok uzun süre çözüm aradım ve her şeyi yaptım ama çözüm bulamadım. Bu yüzden Fortnite oynamayı bıraktım. Ama araştırdığım kadarıyla bu AMD kartlarına özel bir sorun değil, aynı sorunu yaşayan RTX kullanıcıları da gördüm. Galiba biraz şansa bağlı.
Evdeki eski GT 730 daha akıcı Fortnite da Minecraft da sinir ediyor GPU kullanımı %10 olduğu için 0.5 saniye çok az sık takılıyor %100 kullansa sıkıntı çımayacak o yüzden Virtual resulationdan 4K ya falan çekiyorum anca düzeliyor.
Ayarların da güzel. 6650 XT'nin detaylarını da görmüş oldum, bende 6600 XT var onda maksimum voltaj 1150mv, maksimum güç limiti ise %20'ya gidiyor.
Neyse AMD forumlarına ve Reddit'e bakıyorum Fortnite ve AMD bayağı sıkıntılı duruyor ama buraya tekrar dönmeden önce birkaç tane AAA oyun dener misin? Bul işte bir şeyler RDR2 olur, Cyberpunk olur vesaire kartı sömürecek türden oyunlar.
İşte denemek istiyorum ama hem internetim çok yavaş hem de zırt bırt format attığım için oyunları da temel kuramıyorum hem de Cyberpunk alacak paramda yok GTA 5 var onu da bekliyorum Steam'den yüklenmesini umarım benim için geçerli değildir içime biraz su serper.