Q Qyuils Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2023 #1 Karşılaştırdığım sitelerde böyle gördüm ve çok da sahte durmuyordu, neden böyle? Hepsiburada ve Trendyol içerisinde ayrı ayrı karşılaştırdım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2023
Karşılaştırdığım sitelerde böyle gördüm ve çok da sahte durmuyordu, neden böyle? Hepsiburada ve Trendyol içerisinde ayrı ayrı karşılaştırdım.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.958 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 27 Haziran 2023 #2 Qyuils dedi: Karşılaştırdığım sitelerde böyle gördüm ve çok da sahte durmuyordu, neden böyle? Hepsiburada ve Trendyol içerisinde ayrı ayrı karşılaştırdım. Genişletmek için tıkla... Markalarına dikkat ettiniz mi?
Qyuils dedi: Karşılaştırdığım sitelerde böyle gördüm ve çok da sahte durmuyordu, neden böyle? Hepsiburada ve Trendyol içerisinde ayrı ayrı karşılaştırdım. Genişletmek için tıkla... Markalarına dikkat ettiniz mi?
Q Qyuils Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2023 #3 ardacanci dedi: Markalarına dikkat ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
ozgurr34 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 3 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #4 Qyuils dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Stok durumundan dolayı bazı satıcılar piyasanın üstünde fiyat uyguluyor.
Qyuils dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Stok durumundan dolayı bazı satıcılar piyasanın üstünde fiyat uyguluyor.
Q Qyuils Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2023 #5 ozgurr34 dedi: Stok durumundan dolayı bazı satıcılar piyasanın üstünde fiyat uyguluyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum şu an ama almaya çalışacağım çok oynamadan.
ozgurr34 dedi: Stok durumundan dolayı bazı satıcılar piyasanın üstünde fiyat uyguluyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum şu an ama almaya çalışacağım çok oynamadan.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 27 Haziran 2023 #6 6650 XT daha geç piyasaya çıktı doğal olarak stokları daha çok, bu da fiyatları esnetir. Fiyat önemli değil yeri geliyor RTX 3060'dan pahalı 3050 satıyorlar.
6650 XT daha geç piyasaya çıktı doğal olarak stokları daha çok, bu da fiyatları esnetir. Fiyat önemli değil yeri geliyor RTX 3060'dan pahalı 3050 satıyorlar.
The_Moon Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #7 Bu tarz durumda şunlar ektili olabilir. Ekran kartı watt değeri, marka farkları, stok durumu, satış karı vb. iyi günler.
Bu tarz durumda şunlar ektili olabilir. Ekran kartı watt değeri, marka farkları, stok durumu, satış karı vb. iyi günler.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #8 Stok durumundan büyük ihtimalle. https://www.hepsiburada.com/msi-nvi...6H?magaza=Bypazar&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.3.1
Stok durumundan büyük ihtimalle. https://www.hepsiburada.com/msi-nvi...6H?magaza=Bypazar&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.3.1
emin.0016 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 963 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #9 Güvenilir satıcı iyi marka doğru ürün olduktan sonra bazen yer yer böyle şeyler olabiliyor, bazen telefonların 256 GB'si 128 GB'den daha ucuz olabiliyor dikkatli olup orijinal ürünü aldığınıza dikkat edin yeterli.
Güvenilir satıcı iyi marka doğru ürün olduktan sonra bazen yer yer böyle şeyler olabiliyor, bazen telefonların 256 GB'si 128 GB'den daha ucuz olabiliyor dikkatli olup orijinal ürünü aldığınıza dikkat edin yeterli.
LlGHTOFGOD Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #10 Stok durumundan dolayı böyle fiyatlandırma olabilir, güvenebilir bir yerden rahatlıkla alabilirsiniz .
Stok durumundan dolayı böyle fiyatlandırma olabilir, güvenebilir bir yerden rahatlıkla alabilirsiniz .