RX 6650 XT sistem alınır mı?

Anakart eski ekran kartı bilindik bir marla değil arkadaş üniversiteden arkadaşım

Bu fiyatta benim de bütçem bu kadar monitör de alacagim daha

Ekran kartı bilindik bir marka, yıllardır 20+ piyasada var. AM4 platformu zaten eski, B550 AM4 platformunda son çıkan b serisinin son anakartı.

18-18.5 verilebilecek bir sistem dahası verilmez.

Furmark testi 21. saniyeyi koymuş en az 15 dakika testini isteyin.

Ekran kartı bilindik bir marka, yıllardır 20+ piyasada var. AM4 platformu zaten eski, B550 AM4 platformunda son çıkan b serisinin son anakartı.

Ben bütün testlerini yaptım reis üniversitedeyken bir sıkıntısı yok PC nin ama zamanında bana elektrik kesintisi oldu dedi sistemi tekrar kurmam gerekti dedi işletim sistemini

İlerde yukseltmek istersem anakartla birlikte yükseltmem gerekecek

Ben bütün testlerini yaptım reis üniversitedeyken bir sıkıntısı yok PC'nin ama zamanında bana elektrik kesintisi oldu dedi sistemi tekrar kurmam gerekti dedi işletim sistemini

İleride yukseltmek istersem anakartla birlikte yükseltmem gerekecek

Evet anakart ile beraber RAM işlemci değişmesi gerek platform değişikliği için. FurMark testi 21. saniye çok kısa sıcaklıklarına bakmak gerek. Elektrik kesintisinden dolayı SSD zarar görmüş olabilir mi?

Ben bütün testlerini yaptım reis üniversitedeyken bir sıkıntısı yok PC nin ama zamanında bana elektrik kesintisi oldu dedi sistemi tekrar kurmam gerekti dedi işletim sistemini

İlerde yukseltmek istersem anakartla birlikte yükseltmem gerekecek
Eğer am4 icin diyorsanız anakartı yükseltmenize gerek yok. Am5 icin ise hem anakart hem ram hem islemci yukseltmek durumundasınız

Biraz pazarlık yaparak ve biraz da uygun fiyatlı temiz parçalar kovalayarak 18-18.5 civarına R5 5600 ve 6700XT'li sistem toplanabilir.

He ben anlamam bu işlerden zaten beklemekte istemiyorum diyorsan eğer al gitsin ama ederi 17'nin üstünde değil.

Biraz pazarlık yaparak ve biraz da uygun fiyatlı temiz parçalar kovalayarak 18-18.5 civarına R5 5600 ve 6700XT'li sistem toplanabilir.

He ben anlamam bu işlerden zaten beklemekte istemiyorum diyorsan eğer al gitsin ama ederi 17'nin üstünde değil.
Bana onerebileceginiz bir hazır sistem var mı her oyuna acabilecek düşükte olsa bile bütçem 24 bin monitorede idaretten 3 binlik alacam

Bana onerebileceginiz bir hazır sistem var mı her oyuna acabilecek düşükte olsa bile bütçem 24 bin monitorede idaretten 3 binlik alacağım

Sıfır olarak en ideali bu ama DDR4. Bu butceye DDR5 ikinci elden cikar.

5060 olarak en yeni nesil sayılabilecek bu var ama 2 bin lira daha fazla. İşlemci soğutucusunu yükseltmeniz gerek ekstradan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı