RX 6700 için AMD Pro Edition nasıl indirilir?

kafkaszki

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600- AMD Radeon RX6700- Asus Prime B450M-KII- XPG 2x8 3200mhz -MLD M300 500GB M2 SSD
AMD Radeon RX6700 ekran kartıma driver yüklemeye çalışıyorum. Bilgisayarımı çoğunlukla oyunlar ve grafik programları için kullanacağım. Tavsiyeler üzerine AMD'nin kendi sitesinden Pro Edition indirdim. Ama masaüstüne sağ tıkladığımda "AMD Software Adrenalin Edition" yazıyor. Yanlış indirdiğimi düşündüğüm için defalarca sildim ve tekrar yükledim ama hala Pro Edition indiremedim. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-01-13 212625.png
    242,8 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Sürücüyü sıfırlama yaparak mı kurdunuz? Belki eski Adrenalin dosyalarından dolayı öyle gözüküyordur.

Ben de kurdum şimdi, sizdeki gibi gözüküyor ama işaretlediğim yere bakın.
Daha dün bilgisayarıma viewdown diye bi mining virüsü girdi.Silemediğim için formatta tüm diskleri sildim .En son bi tane kaldı onu da sildim .Ama o gitmedi sadece adı değişti. "Ayrılmamış alan" oldu o diskin adı. Sistemim zaten yeni hiç Adrealin Edition yüklemedim ki eski dosya kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…