Elektronik RX 6700 + R5 5600 sistem 11.799TL!

Stok olayı yalan diyorum. İlla satıyorlar ancak bedava reklam yaptıkları.
Kanıtlamadan iftira atmak pek doğru değil. Yalan ise kanıtlayın sonuna kadar arkanızda durayım ama alan insanları gördüğüm sürece benlik bir problem yok. İhtiyacım yok almayacağım ama bazı insanların ucuza bir şey alabilmesi en azından mutluluk hissettiriyor. Boş boş yalan stok vs. altı boş konuşmak pek doğru değil. Kim kimin reklamını yaparsa yapsın senide beni de bağlamaz. Alıp almamak sana kalmış.
 
Neye dayanarak dediğinizi anlamadım hocam, herhangi bir teknik bilgiye sahip olmadığınız çok net, yorum yaparken ki kesin konuşmanız bir o kadar tuhaf.

O zaman ÖSYM de sınav açıklandığında çöküyorsa sonuçlarda yanlış mı demek oluyor? Dediğiniz bu kadar absürt.
Bak şimdi teknik bilgiye sahip olmayıp bu konuya girmen komik oldu. ÖSYM dediğin site duyuru yapıldıktan sonra çöküyor ayrıca çok ciddi manada kullanıcı giriş yapıyor akrabalar bile dahil. Bizim konumuza gelecek olursak örnek Gaming Gecesinde bazen satılan 1 liralık ürünler herkes zaten siteyi açmış bekliyor, satışa çıkınca sayı olarak değişen bir fark olmuyor. Site satışı açılır açılmaz çöküyor. Bunlarda benzer site verilmiş birazdan satışa konulacak herkes bekliyor ama satışa çıkınca çökecek. Belirtilen stoktan çok daha az satıp üründe değişiklikler veya fiyat artırarak tekrar satışa konar çöktükten sonra. 🙃
 
Son düzenleme:
Render için almak mantıklı mı? Özellikle corona, Lumion gibi programlarda aklımda D5 de var ama NVIDIA harici çalışmıyor.
 
Bak şimdi teknik bilgiye sahip olmayıp bu konuya girmen komik oldu. ÖSYM dediğin site duyuru yapıldıktan sonra çöküyor ayrıca çok ciddi manada kullanıcı giriş yapıyor akrabalar bile dahil. Bizim konumuza gelecek olursak örnek Gaming Gecesinde bazen satılan 1 liralık ürünler herkes zaten siteyi açmış bekliyor, satışa çıkınca sayı olarak değişen bir fark olmuyor. Site satışı açılır açılmaz çöküyor. Bunlarda benzer site verilmiş birazdan satışa konulacak herkes bekliyor ama satışa çıkınca çökecek.
Hayır hocam aynı şey, birisi ÖSYM ve sunucu kapasitesi 500bin kişiyi kaldırabiliyorken birisi abc sitesi, tahmin edersiniz ki sunucuları bir kaç binden fazla insanı aynı anda karşılayamayacak.

Kurduğunuz mantıkta çok yüzeysel, şuan kaç kişi baktı siteye ? 100 kişiden 1 2 kişi anca bakmıştır. Ürünün satış saati belli, satışa çıktığı anda her 1 kişi sunucuya 1 den fazla istek yollayacak yani 100 kişi hızlı bir şekilde 500 normal kullanıcılık istek yollayacak. Bu tarz siteler için anormal bir durum ve maalesef arkaplanda çok yatırımları olduğunu düşünmüyorum.

Tabii kasıtlı yapıldığını düşünebilirsiniz fakat "ürünler satışa çıkar çıkmaz anında site çöküyorsa" şeklinde bir genelleme yapıyorsanız "yaw kardeşim açık kalıyor kalıyor sonra bir anda çöküyor işte böyle olur mu yaw" diye bir savunmayı kusura bakmayın kimse kabul etmez. İyi günler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı