Çözüldü RX 6700 sistem format attıktan sonra zaman zaman siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

modexl35

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Bilgisayara format attıktan sonra siyah ekran sorunu yaşıyorum.

Oyunu açıyorum siyah ekran oluyor, Alt Tab yapıp Chrome'a geçince düzeliyor tekrar oyuna girince siyah ekran.

Screenshot uygulaması(LightShot) ile SS alınca yine siyah ekran oluyor.

DDU ile AMD sürücüsünü silip yükledim fayda etmedi, sizden yardım bekliyorum. :(

Sistem A520 M-K - 16 GB RAM - Ryzen 5600 - RX 6700.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ver tabiiki. Kaç kez söyledik size servise verin diye. Bence hiç gün geçirmeden en kısa zamanda servise verin :)
VGA kablo çıkışı varsa anakartta VGA kablo ile dene format sonrası ekran kartı bozulmasını ilk defa duydum yanlış sürücü yüklemediğine emin misin?

VGA kablo çıkışı varsa anakartta VGA kablo ile dene format sonrası ekran kartı bozulmasını ilk defa duydum yanlış sürücü yüklemediğine emin misin?
Kablodan olabilir hdmi taktım deniyorum şuan eğer aynı hatayı verirse öğreneceğim.
Yanlış sürücü yok 3 kere aynı sürücüyü kurdum 1 tanesi eski versiyon

Kablodan olabilir HDMI taktım deniyorum şu an eğer aynı hatayı verirse öğreneceğim.
Yanlış sürücü yok 3 kere aynı sürücüyü kurdum 1 tanesi eski versiyon.

Bir ihtimalde var Windows açıldıktan sonra kabloyu çıkar tekrar tak. PC tekrar algılasın.

DP(DisplayPort) nedir, nasıl kullanılır, ne işe yarar? burada açıklamış DP kablo nasıl kullanılır frekans ayarı varmış.

Bir ucunu ekran kartı üzerinde ki girişe bir ucunu monitöre takacaksın DP kablosunu bu kadar. Daha sonra monitörün Hz ayarlarını ve oyunun içinden Hz ayarlarını yapacaksın.

Son düzenleme:
GPU bulamam şuan da o benimde aklıma geliyor gpu söküp temizleyip tekrar taktım. Yazılım kısmında herşeyi denemek istiyorum ondan sonra donanıma geçerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı