Düzenlemenizi henüz gördüm. Ram değerleri 3600 Mhz idi, 3200'e çektim ve ekrandaki bozulmaların biraz önüne geçtim daha önce.
Ayrıca 22.5.1 WHQL kullanıyordum. Deneme amaçlı 22.9.2 yükledim (birkaç gün önce yayınlanan opsiyonel sürücü). Yine adrenalin kurmadan tabi. Ayarları MSI Afterburner ile yaptım. Daha önceden Shadow of the Tomb Raider'da 5-10 dakikada bir sürekli aldığım DX hatasını bugün hiç almadım.
Henüz kesin konuşmak için çok erken, ancak bugün şöyle bir şey oldu. Oynadığım oyunlar bir elin parmağını geçmez ve genelde steamde hepsi. Sadece Overwatch battle.net'te. 6 yıl önce WOW forumunda olan bir konuda donanım hızlandırma seçeneğinin kapatılması halinde WOW'da pek çok geçiş sahnesinin daha hızlı hale geldiğini, loading ekranlarının artık daha hızlı dolduğu, oyundan atmaların vb. ortadan kalktığı yazılmış. Deneme amaçlı hem steam'de hem de battle.net'te donanım hızlandırmayı kapattım, tıpkı web tarayıcılarında yaptığımız gibi. Bugün 6-7 saat Overwatch oynadım, en ufak bir sorun yaşamadım. Tabi şansıma da olabilir, kesin konuşmak için çok erken. Bugün Overwatch 1'in son günüydü, yarın akşam Overwatch 2 çıkıyor. Tekrardan bir iki gün test edip deneyimlerimi yazarım. Yarın Steam'de oynadığım oyunları test edeceğim.
Bütün bunlar, bana sorunun donanımdan çok yazılımsal olduğunu düşündürüyor. Farklı PSU, farklı Ramler ile test yaptım daha önce, herhangi bir değişiklik olmamıştı ve yine hata alıyordum. Ama bugün yaptığım AMD sürücü güncellemesi ile şimdilik sorun yaşamadım.