RX 6700 ve 6700 XT ekran kartlarında sürücü problemi var mı?

Daha üstün falan değil. Eşit seviyedeler.

Siz AMD alın kendi aklınızla şanslıysanız mutlu olun (inşallah öyle olur) değilseniz pişman olursunuz ama DLSS konusunda araştırmanızı öneririm.

Siz AMD alın kendi aklınızla şanslıysanız mutlu olun (inşallah öyle olur) değilseniz pişman olursunuz ama DLSS konusunda araştırmanızı öneririm.

Ben de DLSS konusunu araştırmanızı öneririm. Eğer dileğiniz gerçekten bu yöndeyse teşekkür ederim.

Şans işi değil ama sen bilirsin dostum.

FSR 3.0'ı araştırmanı öneririm ben de sana. İyi akşamlar.

FSR 3.0 kalite modu DLSS 2.0 performans modu (adı gelişmiş olması lazım ama unuttum emin değilim) neredeyse aynı kalite performans olarak bir miktar daha üstün ama neyse bu saatden sonra bir önemi yok tartışma kavgaya dönerse kişisel hırslarımız başkalarının mutluluğuna sebep olabilir alacak kişi nasıl mutlu olursa onu tercih etsin daha iyi size de iyi akşamlar.

FSR 3.0 kalite modu DLSS 2.0 performans modu (adı gelişmiş olması lazım ama unuttum emin değilim) neredeyse aynı kalite performans olarak bir miktar daha üstün ama neyse bu saatden sonra bir önemi yok tartışma kavgaya dönerse kişisel hırslarımız başkalarının mutluluğuna sebep olabilir alacak kişi nasıl mutlu olursa onu tercih etsin daha iyi size de iyi akşamlar.
FSR 3.0 çıkmadan böyle bir çıkarım yapmanız baya ironik.

FSR 3.0 çıkmadan böyle bir çıkarım yapmanız bayağı ironik.

Yakın tarihte çıkacaksa az çok AMD'yi biliyorum tahmin olarak yazdım ama dediğim gibi devam etmek istemiyorum tekrardan son kez iyi akşamlar.

Dostum ne saçmalıyorsun? FSR 2 quality ile DLSS 2 quality arasında düzgün fark yok, performans modunda önde sadece ama 4K monitör olmadıköa ikisi de çamur gibi performansta, düzgün bir şey yaparlarsa FSR 3.0 DLSS 2'yi yer 3'e rakip olur.

FSR 3.0 kalite modu DLSS 2.0 performans modu (adı gelişmiş olması lazım ama unuttum emin değilim) neredeyse aynı kalite performans olarak bir miktar daha üstün ama neyse bu saatden sonra bir önemi yok tartışma kavgaya dönerse kişisel hırslarımız başkalarının mutluluğuna sebep olabilir alacak kişi nasıl mutlu olursa onu tercih etsin daha iyi size de iyi akşamla
NVIDIA casusluk burosunda calisiyorsunuz galiba, bu tur bilgilere sahip oldugunuza gore.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı